Prima reactie a Simonei Halep dupa meciul eroic facut impotriva Serenei. Americanca a laudat jocul Simonei: "Ma bucur ca am fost testata"

Prima reactie a Simonei Halep dupa meciul eroic facut impotriva Serenei. Americanca a laudat jocul Simonei: "Ma bucur ca am fost testata"

Simona Halep a fost eliminata de la US Open de cea mai buna jucatoare a lumii, Serena Williams, in sferturile de finala.

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in sferturile turneului de la US Open cu 2-6, 6-4, 3-6.

"Cred ca a fost un meci bun. Am jucat bine, dar as fi putut juca si mai bine in anumite momente. Dar cred ca nivelul a fost destul de inalt. Sunt multumita de felul cum am luptat pana la final.

Ea a jucat foarte bine, este o jucatoare de top, iar serviciul a avut o mare insemnatate. Sunt putin trista, dar trebuie sa culeg lucrurile pozitive, pentru ca am multe meciuri de acum inainte", a spus Halep.

De cealalta parte, Serena Williams a declarat ca ar fi vrut sa termine meciul in minimum de seturi.

"Ma simt minunat, ma bucur ca am fost testata. Mi s-a parut ca jocul ei a fost din ce in ce mai bun in setul doi, dar am si ratat cateva sanse. Cred ca as fi putut juca mai bine in setul doi si sa fi pus punct meciului atunci. Dar simti cu adevarat aprecierile dupa un meci de trei seturi", a spus Serena Williams. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Barna: Trebuie un parteneriat cu BOR în campania de vaccinare. Bănescu: "E bine să ne amintim că avem 18 culte religioase"
BRAT
Modifică setările cookies