Tenis

Povestea din spatele unei fotografii care azi face istorie in Romania! Cine apare in aceasta imagine, langa Hagi! O recunosti?

La varsta de 4 ani, Simona Halep primea prima racheta din viata ei. Tatal ei, Stere Halep, visa ca fiica sa sa fie o mare campioana.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Iunie 2014, 08:49
Data actualizarii: Vineri 06 Iunie 2014, 08:56

Halep a inceput tenisul cu doua antrenamente pe saptamana la varsta de 4 ani. Ritmul a crescut, iar micuta de atunci se antrena zilnic pentru visul de a deveni numarul 1 mondial.

"Eu de mic copil mi-am dorit sa ajung, dar conditiile nu m-au ajutat ca sa ajung si atunci mi-am propus ca unul din copii mei sa ajunga un mare sportiv si iata ca visul s-a implinit. Prima data am incercat cu baiatul. Am incercat si cu fotbalul si cu tenisul. Dupa putin timp visele mi se spulberase. Dupa aceea apare mica stea cum ati numit-o dumneavoastra. N-am crezut de prima data, dar am vazut ca ceva se misca. La varsta de 6 ani Simona a castigat Cupa Litoralului, la 6 ani", a povestit Stere Halep, tatal Simonei.

Astazi, Simona Halep este in finala de la Roland Garros, este una dintre sportivele cu cea mai mare explozie in ultimul an si se va bate pentru primul mare Slam din cariera, in fata Mariei Sharapova.

Dupa victoria din semifinalele de la Roland Garros, o imagine cat 1000 de cuvinte a aparut pe internet. Simona Halep, fata mica din imagine, din primii ani de cand s-a apucat de tenis, apare alaturi de Gica Hagi, unul dintre cei mai mari campioni din istoria Romaniei.

Modifică setările cookies