Simona Halep Tenis

"O fata mica. Outsiderul perfect. Asta este SIMANIA!" Portretul superb facut de americani Simonei Halep

Simona Halep a cucerit o lume intreaga, scriu americanii de la tennis.com.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Aprilie 2015, 19:38
Data actualizarii: Miercuri 22 Aprilie 2015, 19:51

Publicatia de specialitate Tennis Magazine scrie ca jucatoarea de tenis Simona Halep a produs un fenomen, "Simania", fanii scandandu-i numele la fiecare meci deoarce sunt impresionati si cuceriti de modestia si simplitatea sportivei romane.

"Oriunde merge Halep si cu oricine joaca, scandarile sunt de la inceputul si pana la finalul meciului: Si-Mo-Na, Si-Mo-Na, Si-Mo-Na. Desigur, multi dintre fani flutura steaguri romanesti. Dar intreaga arena are tendinta sa fie cuprinsa de Simania, pe masura ce meciul se desfasoara. Se intampla mereu si mereu", a scris sursa citata.

Autorul materialului considera ca modestia este calitatea cu care Simona Halep si-a cucerit un public atat de entuziast, care o incurajeaza oriunde si cu oricine joaca, desi adversarele ei ar avea nevoie de mai multa sustinere.

"O mare parte din charisma lui Halep vine din faptul ca este, in esenta, o fata mica care-si pune amprenta intr-un joc dominat de atlete mai mari si mai puternice. Dar este mai mult in Simania decat tenisul ei. Este personalitatea ei, intr-un mod tacut, dar real. Halep nu este vivace precum Caroline Wozniacki sau stimulativa intelectual ca Andrea Petkovici. Ea nu are umorul extravagant al Mariei sarapova, nici dispozitia senina a zambitoarei Ana Ivanovici. Calitatea cea mai atragatoare a Simonei Halep este modestia cuprinzatoare. Asa cum managerul ei, Virginia Ruzici, imi spunea la Paris, anul trecut: Acasa, romanii o vad ca o persoana modesta, simpla. si pentru asta a devenit atat de cunsocuta si iubita. In multe feluri, Halep este outsiderul perfect. Cu toate acestea, este numarul 3 mondial. Probabil, ea are nevoie cel mai putin de suport emotional decat aproape oricare dintre jucatoarele pe cale le intalneste, dar fanii o iubesc, ii scandeaza numele, mereu si mereu. Trebuie sa fie dragut sa fii Simona Halep. Cu siguranta, ea crede ca este", a precizat tennis.com.

Modifică setările cookies