"Niste badarani sexisti si rasisti!" Serena Williams iese la atac dupa afirmatiile scandaloase in care a fost facuta "un BARBAT"

"Niste badarani sexisti si rasisti!" Serena Williams iese la atac dupa afirmatiile scandaloase in care a fost facuta "un BARBAT"

"Fratii Williams" - aceasta este formularea care a pornit unul dintre cele mai mari scandaluri din tenis in 2014. 

Afirmatia a fost facuta de catre Shamil Tarpishchev, presedintele Federatiei Ruse de Tenis, referindu-se la Serena si Venus Williams, cele mai cunoscute surori din istoria tenisului. Pentru aceste cuvinte a fost amendat cu 25.000 de dolari si suspendat un an de catre WTA. 

Aflata la Singapore, unde se pregateste de Turneul Campioanelor, unde e in Grupa cu Simona Halep, Serena Williams a iesit la atac: "Cred ca au fost insensibili, sexisti si rasisti in acelasi timp. Sunt niste badarani. Am facut tot ce am putut si aste e tot ce am de zis. Nu am fost fericita sa aud acele comentarii si cred ca nu sunt singura. Dar WTA si Federatia Internationala au facut un lucru minunat sa arate ca este inacceptabil ca in 2014 sa faci astfel de afirmatii.", a spus Serena Williams.

Si Maria Sharapova a luat pozitie fata de declaratia presedintelui federatiei ruse de tenis: "Cred ca e lipsa de respect, asa ceva nu se cuvine. Sunt fericita ca multi le-au tinut piept, chiar si WTA"

Citeste si:Serena Williams
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii se vor putea vaccina anti-COVID direct din mașină. Anunțul făcut de Valeriu Gheorghiţă
BRAT

Modifică setările cookies