Ne batem cu israelienii si la tenis: echipa de Cupa Davis, fara Mergea, Copil si Tecau! Cine reprezinta Romania

Autor: Sport.ro
Marti 17 Octombrie 2017, 14:15

	Ne batem cu israelienii si la tenis: echipa de Cupa Davis, fara Mergea, Copil si Tecau! Cine reprezinta Romania

Partida Israel - Romania se va disputa intre 27 si 29 octombrie, in Israel.

Romania va merge in Israel pentru intalnirea decisiva pentru ramanerea in Grupa I a Zonei Europa/Africa a Cupei Davis fara Marius Copil, Horia Tecau si Florin Mergea.

Potrivt site-ului oficial al competitiei, capitanul nejucator Andrei Pavel i-a convocat pe Dragos Dima, locul 464 ATP, Nicolae Frunza, locul 588 ATP, Vasile Antonescu, locul 649 ATP, si Bogdan Borza, locul 793 ATP.

Florin Mergea a anuntat astazi ca nu va face parte din echipa Romaniei de Cupa Davis, lasand sa se inteleaga ca motivul deciziei sale ar fi legat de neintelegeri cu staful echipei.

Fara Florin Mergea, al doilea cel mai bine clasat jucator roman de dublu dupa Horia Tecau, si fara Marius Copil, cel mai bun roman la simplu, echipa a ajuns la un pas de a parasi Grupa I a Zonei Europa/Africa, pentru prima data din 1993, dupa ce a pierdut, in septembrie, cu scorul general de 1-4, intalnirea cu Austria, de la Wels.

In schimb, Israelul va alinia la Ramat Hasharon cei mai buni jucatori. Harel Levy i-a convocat pe Dudi Sela, locul 72 ATP, Edan Leshem, locul 287 ATP, Mor Bulis, locul 590 ATP, si Jonathan Erlich, locul 81 ATP la dublu.

Romania este neinvinsa in cele patru intalniri anterioare cu echipa Israelului, in 1962, 1969, 1971, si 2015.

Partida Israel - Romania Romania se va disputa, intre 27 si 29 octombrie, la Ramat Hasharon. Invinsa va retrograda in Grupa a II-a a Zonei Europa/Africa, iar invingatoarea va ramane in Grupa I.

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies