Serena Williams Martina Navratilova Tenis

Navratilova: "E clar ca Serena Williams nu a avut un virus". Fosta mare jucatoare o suspecteaza pe americanca: "Trebuia oprita"

Serena Williams, ocupanta primului loc al topului WTA, a fost protagonista unui episod socant la Wimbledon, unde a abandonat dupa ce s-a confruntat cu mari probleme pe iarba londoneza. Aceasta este acuzata ca a intrat pe teren sub influenta bauturilor alcoolice sau chiar mai rau, a substantelor stupefiante.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Iulie 2014, 15:14
Data actualizarii: Joi 03 Iulie 2014, 18:19

Martina Navratilova, fosta mare jucatoare de tenis, castigatoare a 18 titluri de Grand Slam, a vorbit si ea despre incidentul de la Wimbledon, unde Serena Williams a fost la un pas sa lesine pe teren.

Chiar daca americana a acuzat o stare de rau din cauza unui virus, presa din intreaga lume a speculat pe seama faptului ca aceasta ar fi intrat pe teren sub influenta bauturilor alcoolice, lucru pe care Navratilova l-a confirmat si ea subtil.

"Imi vine greu sa cred ca a avut un virus. Nu cred ca a fost ceea ce sustine ea. Nu stiu ce e, dar sper sa fie OK. Antrenorul spune ca n-a stiut de probleme, ca n-a vazut-o de doua zile. Cum poti, ca antrenor, sa nu-ti vezi jucatoarea timp de doua zile? Asta este total gresit. Si sora ei, Venus, sa nu stie? Daca intri pe teren, trebuie sa fii profesionist si sa joci. Altfel nu mai intri.

Nu-mi explic cum organizatorii au lasat-o sa patruna pe teren in starea in care era. Trebuia sa fie impiedicata sa intre pe teren", a spus fostul numar 1 WTA.

Serena Williams a fost eliminata in turul III de la Wimbledon, iar la dublu a abandonat in primul set al meciului cu Barrois/Voegele.

Modifică setările cookies