Tenis

Managerul cu cele mai bune rezultate din sport in 2013! Virginia Ruzici anunta dominatia mondiala a Simonei Halep: "Serena incepe sa se teama de ea!"

Virginia Ruzici, romanca cu doua trofee Roland Garros in palmares, este managerul Simonei Halep, sportiva clasata de astazi pe locul 11 in ierarhia WTA.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Noiembrie 2013, 12:47
Data actualizarii: Luni 04 Noiembrie 2013, 13:23

Virginia Ruzici, romanca cu doua turnee de grand slam castigate in palmares, ambele la Roland Garros-ul din 1978, la simplu si la dublu, este managerul Simonei Halep, proaspat castigatoare a celui de-al 6-lea trofeu in 2013.

In anul de gratie in care si-a stampilat numele pe cartea de istorie a tenisului mondial, Virginia Ruzici s-a clasat pe pozitia a 8-a WTA. Acum, fosta tenismena e convinsa ca Simona Halep ii va depasi performanta de la sfarsitul anilor '70.

Halep ocupa in prezent locul 11 in clasamentul WTA.

"Cand Simona a castigat Openul Frantei la junioare am vazut ceva la ea. Am vazut ca are potential de Top 10."

"Nu avea pe atunci pe nimeni sa aiba grija de ea si i-am facut o propunere sa-i devin manager. Am vorbit putin si asa au inceput lucrurile."

"Deja se tem cele din top 5 de Simona, dupa parerea mea chiar si Serena Williams o ia cu foarte, foarte multa seriozitate."

"Acum, cu acest an impresionant pe care l-a avut, cred ca are potential de Top 5. Daca reuseste sa stea departe de accidentari si de presiune, ea poate avea o sansa sa castige un turneu de Grand Slam. Dar trebuie sa nu ne grabim, sa luam lucrurile pas cu pas, zi dupa zi", a declarat Virginia Ruzici.

IRINA SPIRLEA, ULTIMA ROMANCA IN TOP 10

Locul 11 in ierarhia WTA este cea mai buna clasare a unei romance in ultimii 16 ani. In 1997, Irina Sparlea a ajuns pana in semifinalele turneului de la US Open, unde a pierdut in fata americancei Venus Williams, intr-o partida transmisa la acea vreme in direct la ProTV.

Dupa performanta formidabila de atunci, Irina Sparlea a ajuns pana pe pozitia a 7-a in clasamentul WTA.

Modifică setările cookies