Lovitura cu care Halep a devenit UNICA IN TENIS! Cuvintele uriase pentru campioana din Romania inainte de turneul de la Cincinnati

Lovitura cu care Halep a devenit UNICA IN TENIS! Cuvintele uriase pentru campioana din Romania inainte de turneul de la Cincinnati

Simona Halep este laudata inaintea startului turneului de la Cincinnati de doua dintre marile nume ale tenisului.

Mary Jo Fernandez, actualul capitan al echipei americane de Fed Cup, si Chris Evert, o legenda a tenisului cu 18 titluri de Grand Slam, ii fac o caracterizare spectaculoasa Simonei Halep, inainte de a intra in turneul de la Cincinnati. De luni, 11 august, Halep va urca pe locul 2 mondial.

"Chiar imi place mult jocul ei. Pe teren pare ca e mereu in locul potrivit, la momentul potrivit. Imi aduce mult aminte de Kim Clijsters in felul de a-si construi punctele. Si are una dintre cele mai bune lovituri de rever din lume.”, a spus Fernandez pentru site-ul oficial al competitiei.

"Cred ca a castigat mai multă liniste. Au fost mari turnee unde ne-am spus: O Doamne, e doar un foc de paie? Dar spun asta in favoarea ei, pentru ca treptat a castigat mai multa incredere si a lasat in urma ei presiunea.”, a declarat si Chris Evert.

Citeste si:Simona Halep
VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Fără vaccinare nu putem ieşi din pandemie. Gradual se vor ridica măsurile
BRAT
Modifică setările cookies