John McEnroe Serena Williams US Open Tenis

John McEnroe, la 56 de ani: "O bat si acum pe Serena Williams, n-are nicio sansa in fata unui barbat!" VIDEO

De patru ori castigator la US Open, John McEnroe e de parere ca jucatoarea numarul 1 a lumii n-ar avea nicio sansa intr-un meci de tenis cu un barbat. Serena e aproape de o performanta unica in ultimii 27 de ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 August 2015, 18:09
Data actualizarii: Miercuri 26 August 2015, 18:28

Prezent intr-un cunoscut show de televiziune in State, John McEnroe a deschis o tema mult discutata de-a lungul timpului in tenis. Cat de mare este diferenta intre un jucator si o jucatoare profesionista de tenis?

La 56 de ani, John McEnroe este convins ca ar putea sa o invinga pe Serena. "Faceti un meci, ar fi interes ca la Mayweather - Paquiao", i-a propus in gluma prezentatorul.

"Am mai facut niste schimburi de mingi cu Serena. Fiicele mele nu sunt de aceeasi parere cu mine. Ele spun ca, probabil, voi pierde in fata Serenei. Eu spun ca si acum as castiga intr-un meci jucat pe bune cu ea."

"Oricum, Serena ar avea mult de pierdut daca ia bataie de la un mosulica, asa cum sunt eu. Deci nu cred ca i-ar conveni sa joace. Si eu as avea de pierdut enorm, pentru ca, daca ma bate Serena, atunci probabil va fi sfarsitul vietii mele", a spus McEnroe.

Serena Williams este in fata unei performante unice in ultimii 27 de ani - poate reusi un "Calendar Grand Slam" daca pune mana pe marele trofeu la US Open. Ultima jucatoare care a reusit sa castige toate turneele de Grand Slam pe parcursul unui an a fost Stefii Graf, in 1988.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies