Ion Tiriac este noul manager al Simonei Halep! Romanca de pe locul 3 WTA a obtinut deja contracte in valoare de 1.650.000 de euro

Ion Tiriac este noul manager al Simonei Halep! Romanca de pe locul 3 WTA a obtinut deja contracte in valoare de 1.650.000 de euro

Simona Halep a obtinut deja 3 deal-uri de cand a semnat cu noul sau manager.

Ion Tiriac este noul manager al Simonei Halep, anunta ziarul Adevarul. Acesta si-a intrat in rol de ceva timp insa anuntul nu a fost facut oficial de niciuna dintre parti. Colaborarea dintre cei doi a dus la semnarea contractului cu Dedeman, de 500.000 de euro, mutare intermediata de unul dintre specialistii lui Tiriac.

De asemenea, afaceristul roman i-a intermediat Simonei conexiunea cu doua companii germane, Adidas si Porsche. Simona a fost vazuta in ultima perioada promovand cele doua branduri, dupa ce a primit un Porsche 911 rosu iar apoi s-a pozat cu echipamentul Adidas al lui Real Madrid, pentru ca la o zi dupa sa anunte prima sedinta foto cu compania de haine sportive.

Intelegerea lui Tiriac cu Simona nu ii afecteaza acesteia relatiile cu Virginia Ruzici, cea care este in mod oficial agentul jucatoarei, aceasta urmand sa isi pastreze atributiunile pe parte sportiva.

Ce intelegeri a obtinut Simona in urma colaborarii cu Ion Tiriac:

- a semnat un contract de sponsorizare cu Dedeman: 500.000 de euro
- a semnat un contract de sponsorizare cu Adidas: 1.000.000 de euro
- a primit un Porsche 911 din partea Porsche Romania, in valoare de 130.000 de euro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies