"Ilie, nice to MITU!" CTP, despre victoria URIASA a echipei de FED Cup din Canada! Ce mesaj i-a transmis lui Ilie Nastase

"Ilie, nice to MITU!" CTP, despre victoria URIASA a echipei de FED Cup din Canada! Ce mesaj i-a transmis lui Ilie Nastase

Cristian Tudor Popescu spune ca Romania a demonstrat ca are o echipa puternica si fara Simona Halep, iar Ilie Nastase a aflat in sfarsit cine e Andreea Mitu. 


"Romania are tenis in acest moment. Nu mai e vorba de o jucatoare exceptionala, cum este Simona Halep, aflata in topul mondial, este vorba de o echipa a Romaniei care se califica in elita mondiala a tenisului feminin in acest moment.

Deci, prin Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu, Irina Begu si Raluca Olaru, echipa Romaniei, Romania inseamna in acest moment tenis la nivel mondial, nu doar o jucatoare sau alta. Este o forta in tenis, asa cum sunt Rusia, Franta, Statele Unite, Spania, Italia, se va duela de la egal la egal cu marile puteri ale tenisului feminin mondial.

Asta s-a-ntamplat in aceasta seara! Si s-a-ntamplat fara marea noastra jucatoare Simona Halep, care a si spus, atunci cand i s-a reprosat ca nu va juca, a spus: Fetele pot sa castige si fara mine, sunt sigura de asta! si asa s-a intamplat”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi.

CTP nu l-a uitat pe Ilie Nastase, care declara ca nu o cunoaste pe Andreea Mitu in momentul in care aceasta a fost convocata in locul Simonei Halep.

"Nu avem ce discuta despre asta. Avem ce discuta despre faptul ca marele nostru jucator Ilie Nastase a facut cunostinta in aceasta seara cu Andreea Mitu, pentru ca atunci, nemultumit fiind de absenta Simonei Halep, Ilie a spus: Nu stiu cine e Mitu. Asa, de incurajare pentru aceasta sportiva tanara si talentata, numarul 104 mondial! Ei, in seara asta, a facut cunostinta Ilie cu Andreea Mitu in acest meci extraordinar pe care l-a facut Andreea in fata unei Eugenie Bouchard de plans in finalul meciului”, a comentat Cristian Tudor Popescu.

Andreea Mitu a provocat marea surpriza, reusind s-o invinga pe Eugenie Bouchard, numarul 7 WTA, intr-un meci de trei seturi.


"N-am mai vazut o asemenea catastrofa atomica, la nivel mental, ca in setul 3 al Eugeniei Bouchard cu Andreea Mitu! Nu mai era in stare sa treaca o minge peste fileu, servea numai in burta fileului sau cativa metri afara, nu se mai aseza la minge, nici nu s-a mai dus, spre finalul meciului, nici nu s-a mai dus la minge, a fost pur si simplu paralizata psihic de neputinta, de anxietate. Rar am vazut o figura mai ravasita!", a spus Cristian Tudor Popescu.

"Dar Eugenie a primit corectia meritata pentru ceea ce i-a facut Alexandrei Dulgheru, acel gest care a socat lumea tenisului. Ei, iata ca mana aceea s-a intors, palma aceea pe care ea a refuzat sa o intinda s-a intors si a plesnit-o in plina fata!", a mai spus CTP.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Evaluare Națională 2021. Vezi subiectele și baremul la Limba și literatura română
BRAT
Modifică setările cookies