VIDEO EXCLUSIV Ilie Năstase, sursă inepuizabilă de momente de nota 10. Ce cadou i-a făcut lui Horia Tecău, la Sports Festival, eveniment transmis de Pro Arena și VOYO

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Iunie 2022, 23:07
Data actualizarii: Vineri 10 Iunie 2022, 23:24

La meciul de retragere al lui Horia Tecău, vineri seara, Ilie Năstase a fost din nou protagonist.

În BT Arena din Cluj-Napoca a avut loc vineri seară meciul de retragere al lui Horia Tecău (37 de ani), un eveniment cu fast, la care au fost prezente personalități ale tenisului românesc, dar și invitați din străinătate precum Bethanie Mattek-Sands, Patrick Mouratoglou sau Robert Lindstedt.

Ilie Năstase a venit cu un cadou retro și cu o poantă marcă înregistrată

Cum Ilie Năstase i-a fost model lui Horia, legendarul Nasty nu putea lipsi de la impresionanta gală de la Sports Festival, eveniment transmis de Pro Arena și VOYO. Și, firesc, fostul șef al FRT a venit pe teren cu un cadou pentru triplul câștigător de turnee de Mare Șlem.

Racheta cu care Ilie Năstase a ajuns primul lider ATP i-a fost oferită de Nasty lui Horia, în uralele publicului.

"Poți să aprinzi focul repede, e lemn uscat. Te felicit pentru toate performanțele tale, îmi pare rău că te retragi. Ăsta e momentul tău și te felicit", a spus fostul președinte al FRT. 

  • Sports Festival este cel mai mare eveniment din România dedicat sportului.

"Am început cu înotul, ca o joacă, apoi a fost o activitate care ne face plăcere. Luptaţi pentru visul vostru şi bucuraţi-vă de călătorie", a spus Horia.

  • În cariera sa, Horia Tecău, fost numărul 2 mondial, a câştigat 38 de trofee, dintre care trei de grand slam, Wimbledon, în 2015, US Open, în 2017, ambele în echipă cu olandezul Jean-Julien Rojer, şi Australian Open la dublu-mixt, în 2012, împreună cu americanca Bethanie Mattek-Sands.
  • Tot cu Rojer, el a cucerit trofeul la Turneul Campionilor, în 2015, iar cu Florin Mergea a obţinut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.
  • Din tenis, Horia Tecău, 36 de ani, a câştigat premii brute de peste 5,8 milioane de dolari.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!