Horia Tecau isi schimba partenerul de dublu: va face pereche cu olandezul Jean Julien Roger din 2014!

Horia Tecau Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Octombrie 2013, 18:42
Data actualizarii: Vineri 25 Octombrie 2013, 18:42

►Bate Cupa in direct la PRO TV: STEAUA - POLI, miercuri 20:00 si RAPID - PETROLUL, joi 20:30! Vezi AICI programul!

Jucatorul Horia Tecau, locul 28 ATP, va face pereche la turneele de dublu din sezonul 2014 cu tenismenul olandez Jean Julien Roger, locul 15 ATP, informeaza Mediafax.

Jean Julien Roger, 32 de ani, nascut in Antilele Olandeze si fost numarul 6 ATP la dublu, a facut echipa in 2014 cu pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi, 33 de ani. Roger are in palmares noua titluri, patru cu Qureshi si cinci cu americanul Eric Butorac.

Olandezul a declarat, pentru nusport.nl, ca prietenul sau Tecau este asemanator ca stil cu Qureshi. "Are un serviciu la fel de puternic precum Qureshi, dar jocul sau la fileu este mai bun. Asa ca nu este o schimbare prea mare", a spus Roger.

Cei doi vor incepe pregatirile pentru sezonul 2014 in decembrie, avand ca obiectiv sa se impuna la un turneu de Grand Slam, titlu care le lipseste amandurora. Tecau a fost aproape de a castiga turneul de la Wimbledon, dar a pierdut de trei ori in finala, in echipa cu suedezul Robert Lindstedt.

Fost numarul 5 ATP, Horia Tecau, 28 de ani, a anuntat, la inceputul lunii septembrie, ca isi cauta un coechipier mai tanar, care sa-l ajute sa revina in fruntea topului ATP de dublu, dupa ce colaborarea cu Max Mirnii (36 de ani) din Belarus nu a adus rezultatele pe care le astepta.

Romanul are 16 titluri in palmares, dintre care trei au fost castigate anul acesta, la Bucuresti, la s-Hertogenbosch si la Beijing.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!