Tenis

Presedintele FRT acuza arbitrajul: "Arbitrul a lasat jocul sa curga in favoarea Sharapovei!" 

Simona Halep e asteptata de romani diseara pe Otopeni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Iunie 2014, 17:01
Data actualizarii: Duminica 08 Iunie 2014, 19:54

Presedintele federatiei de tenis, George Cosac, spune ca Maria Sharapova s-a impus in fata Simonei Halep cu ajutorul trucurilor de tragere de timp tolerate de arbitru.

"Trebuie sa recunoastem ca Simona ne-a facut sa fim mandri. Toata lumea sportului, indiferent de tara, a vazut o romanca ambitioasa si talentata, care va cuceri tenisul mondial. Din pacate sansa a fost de partea Sharapovei. Ma refer la tragerile de timp dintre servicii. Sunt treburi specificate in regulament, pe care arbitrul trebuia sa le sanctioneze.

Sharapova avea nevoie de un timp mai mare de recuperare, prin urmare a tras de timp in mod repetat. Simona i-a atras atentia arbitrului dar acesta nu a reactionat. Astfel, Sharapova si-a luat tot timpul din lume pentru a se recupera. Arbitrul a lasat jocul sa curga in favoarea Sharapovei!

Nu trebuie insa sa stirbim meritele Sharapovei. Ea este una dintre cele 7 jucatoare din lume care in cariera a reusit sa castige toate turneele de Grand Slam", a spus George Cosac la Dolce.

Maria Sharapova s-a impus in fata Simonei Halep in cea mai lunga finala din ultimul deceniu, 4-6, 7-6 (5), 4-6, in trei ore.

Simona Halep revine in tara in aceasta ora, in jurul orei 19:00. 

Modifică setările cookies