Mogulul imobiliar Simona. Vecinii spun ca Halep si-ar fi cumparat un etaj intreg intr-un bloc de lux. Vezi va arata cladirea

Simona Halep afaceri simona halep halep Halep imobiliare WTA Tenis Mogulul imobiliar Simona. Vecinii spun ca Halep si-ar fi cumparat un etaj intreg intr-un bloc de lux. Vezi va arata cladirea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Martie 2019, 16:45
Data actualizarii: Luni 18 Martie 2019, 16:50

Blocul se afla pe una dintre cele mai elegante strazi din Bucuresti.

De cateva luni de zile, vecinii si o parte din locuitorii cartierului bucurestean Dacia vorbesc ca tenismena Simona Halep a investit intr-un proiect rezidential de lux care se ridica pe strada Dumbrava Rosie, care face legatura intre Piata Spaniei si Parcul Gradina Icoanei. Locuitorii din zona se lauda cunoscutilor care ii viziteaza ca detinatoarea trofeului de la Roland Garros ar fi cumparat un intreg etaj in cladirea cu parter + 3 etaje + mansarda / penthouse, alaturi de oameni de business, din domeniul bancar, din avocatura, trading sau IT. „Uite, aici, in cladirea asta, si-a cumparat Halep un etaj”, se aude des din gura oamenilor din cartier care se opresc in fata santierului si le arata vizitatorilor cladirea. „Bravo ei, ca a muncit pentru banii astia!”, vine invariabil raspunsul.


Odinioara, pe strada Dumbrava Rosie au detinut cladiri oameni foarte bogati ai Bucurestiului sau doamnele de onoare ale Curtii Regale, iar aceasta zona linistita a Capitalei ascunde inca multe bijuterii arhitecturale nevalorificate la intreaga lor valoare. Proiectul „La Maison” este ridicat de compania MAD Projects pe amprenta unei cladiri istorice, care a adapostit o fosta fabrica de medicamente in perioada comunista si a fost lasata in ruina dupa Revolutie, urmand sa i se pastreze fatada originala. Cladirea are ca termen de finalizare luna iunie 2019 si va avea in final 14 apartamente, costul de cumparare ajungand la peste 3.000 de euro pe metru patrat. Exteriorul cladirii a fost lasat pe mana arhitectei Cristina Georgescu, iar designul interior si compartimentarea au fost realizate de arhitectul Serban Antoniu.

  • Mogulul imobiliar Simona. Vecinii spun ca Halep si-ar fi cumparat un etaj intreg intr-un bloc de lux. Vezi va arata cladirea


Din informatiile disponibile, Halep ar fi investit in domeniul imobiliar dupa ce a fost sfatuita de fostul tenismen Ion Tiriac. De altfel, s-ar parea ca o firma a miliardarului s-ar ocupa de mare parte a investiilor imobiliare ale fostului nr. 1 WTA si ar colabora strans cu familia sportivei, Simona neavand timp sa se dedice inca serios afacerilor.

 

„Nu m-am intalnit fata in fata cu Simona Halep”


Reprezentantul firmei constructoare spune ca Halep nu a fost niciodata sa vada ansamblul rezidential sau sa negocieze cumpararea. „Nu pot sa va confirm ca Simona Halep a facut o achizitie in acest complex, nu stiu de unde a parvenit aceasta informatie. Pot doar sa va spun ca a existat o discutie cu un colaborator apropiat al dansei, dar, din ce stiam eu, ar fi vrut sa-l ia pentru uzul propriu, nu pentru domnisoara Halep. Inca nu au fost finalizate negocierile. Daca ar fi cumparat Halep un etaj intreg, ar fi fost in interesul meu sa va spun, pentru ca ar fi cea mai buna publicitate, ar creste valoarea ansamblului. Nu m-am intalnit niciodata fata in fata cu Simona Halep, nu a existat nicio discutie cu ea, personal, doar cu acest apropiat al ei”, a declarat Mihail Sebastian Arghiropol, managerul companiei care ridica cladirea.

 

Halep se transforma in mogul imobiliar


Pana in acest moment, Simona a castigat doar din tenis 28.586.657 de dolari, la care se mai adauga alte cateva milioane din contractele de publicitate. Se crede ca tenismena a ramas cu aproximativ doua treimi din aceasta suma, dupa ce si-a dedus cheltuielile curente si cele de pregatire sportiva, iar domeniul in care a ales sa investeasca masiv este cel imobiliar.


Pana acum, Halep a construit doua vile imense pe strazile Chiliei si Onesti din Constanta, aproape de casa in care locuieste familia sa, a dat in folosinta o cladire de apartamente in nordul statiunii Mamaia si mai ridica una in aceeasi zona, iar de curand a cumparat un hotel in Poiana Brasov, pe care ar fi dat 2 milioane de euro si apoi l-a inchiriat, care se mai adauga unui alt hotel achizitionat in Brasov. Acestora li se alatura un spatiu comercial in centrul orasului Constanta, in care a functionat „SH Café“, dar si alte cateva terenuri in orasul natal si in imprejurimi.


De asemenea, ea isi construieste o vila de vacanta pe terenul de 500 de metri de la Busteni dat din partea Primariei, la momentul cand a primit titlul de Cetatean de Onoare al localitatii, iar in portofoliul sau se mai gasesc cateva apartamente in Bucuresti, printre care unul in ansamblul rezidential Stejarii Country Club, detinut de Ion Tiriac, dar si o vila in zona Herastrau, intr-una dintre cele mai scumpe locatii din Capitala. 

VEZI IMAGINI CU PALATUL SIMONEI IN GALERIA FOTO! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!