#HaiSimona | "Pe Radwanska a batut-o mereu!" Mii de mesaje de incurajare pentru Simona Halep inaintea meciului de calificare in semifinale

Halep joaca la nivel inalt de 2 ani, dar pierde meciurile importante - comenteaza americanii noua infrangere a romancei in fata Sarapovei. "Nu se sfarseste lumea daca ratez semifinalele", spune Halep. Mii de romani ii fac galerie pe Twitter. Indemnul "Hai Simona" e in mare voga si la Singapore. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Octombrie 2015, 21:24
Data actualizarii: Miercuri 28 Octombrie 2015, 21:29

Halep e sigura de calificare doar daca o bate pe Radwanska in 2 seturi. Daca nu va castiga macar un set, Halep va fi eliminata de la Turneul Campioanelor. E 4-4 in meciurile directe cu Radwanska. Anul trecut, la Singapore, Halep a spulberat-o pe poloneza.

"Daca ma voi califica din nou in semifinale, va fi bine, daca nu, o voi lua ca atare si voi trece mai departe", spune Simona Halep. 

"Sunt optimist. Pe Radawanska, Radwanaska sau cum Dumnezeu o cheama mereu a batut-o! Nu l-a cumparat locul asta 2 la supermarket. L-a castigat prin performante!", a declarat Ion Tiriac. 

Tiriac e dispus s-o plimbe cu una din masinile lui de lux daca va castiga in Singapore.
Fanii lui Halep au asaltat-o cu mesaje de incurajare pe twitter. Hashtagul "HaiSimona" este folosit de mii de oameni in mesajele lor. 

Modifică setările cookies