GEST SUPERB al Soranei Cirstea! Ce a facut romanca cu premiul castigat la Wimbledon
Joi 12 Iulie 2018, 22:28

GEST SUPERB al Soranei Cirstea! Ce a facut romanca cu premiul castigat la Wimbledon

Gest superb al Soranei Cirstea dupa eliminarea timpurie de la Wimbledon.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Parcursul Soranei Cirstea la Wimbledon s-a incheiat in turul secund, dar romanca a hotarat sa doneze o parte din premiul castigat la turneul londonez, al treilea de Grand Slam al anului.

Sportiva noastra a hotarat sa ofere un incubator performant sectiei de neonatologie a Spitalulului Judetean de Urgenta Targoviste, prin intermediul organizatiei “Salvati Copiii”.

Pretul unui astfel de incubator este de aproximativ 75.000 de lei (in jur de 16 mii de euro). Aparatul va fi donat de Sorana miercuri, 18 iulie, cand sportiva va participa si la o conferinta de presa. Horia Tecau si Simona Halep sunt de asemenea implicate in astfel de actiuni caritabile.

Sorana Cirstea a parasit turneul de la Wimbledon in turul al doilea, fiind eliminata de Rodina in 3 seturi.Tensiunile se mențin în PSD. Dragnea acuză înțelegeri ascunse între opozanții săi și Iohannis