Serena Williams Alexis Olympia Vogue Tenis

FOTO Serena Williams, pe coperta revistei Vogue alaturi de fiica sa. Ce probleme a avut la nastere

Serena Williams si-a prezentat fiica in revista Vogue. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Ianuarie 2018, 16:41
Data actualizarii: Miercuri 10 Ianuarie 2018, 16:43

Dupa ce a pozat insarcinata pe coperta a doua a editiei americane a revistei Vanity Fair in august anul trecut, Serena Williams a ales sase luni mai tarziu sa apara pe prima coperta a revistei Vogue (numarul din februarie 2018). Iar de data aceasta americanca a pozat in fata obiectivului celebrului fotograf Mario Testino impreuna cu fiica sa Alexis Olympia.

Serena, care nu va reveni in competitie cu ocazia Openului Australiei, care debuteaza luni, a declarat pe Instagram: ''Cand am vazut pentru prima data coperta revistei Vogue, am avut lacrimi in ochi. Toate copertile mele de la Vogue sunt speciale, dar faptul ca o impart pe aceasta cu superba mea fiica Alexis Olympia, care este cea mai mica vedeta de pe coperta Vogue, a facut acest moment de neuitat''.

Serena a nascut prin cezariana de urgenta si a avut probleme grave la plamani. Ea a stat 6 sapatamani in pat din cauza problemelor insa acum si ea si fiica ei sunt bine. Serena a revenit in circuit, insa a fost invinsa in primul tur in Australia. Americanca s-a retras apoi de la Australian Open. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!