Farsa zilei la ProTV: Simona Halep va fi antrenata de una dintre cele mai mari jucatoare din istorie! Cu cine a tratat la Miami

Halep isi va schimba din nou antrenorul! Trateaza cu un nume mare: Arantxa Sanchez a ajuns falita dupa ce a castigat de 3 ori Roland Garros-ul. Halep a schimbat 4 antrenori in ultimii 2 ani!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Aprilie 2015, 21:02
Data actualizarii: Miercuri 01 Aprilie 2015, 22:03

Edberg e antrenorul lui Federer, iar Becker il pregateste pe Djokovic. Tiriac i-a recomandat lui Halep sa colaboreze cu Arantxa Sanchez. Spanioloaica a fost numarul 1 in lume si a castigat 3 titluri la Roland Garros, acolo unde Halep isi doreste cel mai mult sa se impuna.

Halep o poate salva de la faliment pe Arantxa. Parintii si fratele i-au cheltuit averea de 60 de milioane de dolari castigata pe teren. Acum se judeca cu familia.

Dupa ce a cucerit America, Halep va juca la turneul lui Tiriac de la Madrid. E pe afisul turneului.

"Simona nu e megastar, e superstar! Are multa carisma, da bine pe sticla si e buna profesionista, pentru ca trage cu dintii", spune Ion Tiriac despre Simona Halep.

Simona e omul momentului in sportul romanesc, crede si Andrei Prepelita, capitanul Stelei: "Simona Halep este un model de vointa", spune acesta.

Stirea din jurnalul de Sport de la Pro TV a fost o farsa de 1 Aprilie :)

Modifică setările cookies