"Este pentru prima data cand mi se intampla asta!" Reactia surprinzatoare a Simonei Halep dupa debutul la US Open

"Este pentru prima data cand mi se intampla asta!" Reactia surprinzatoare a Simonei Halep dupa debutul la US Open

Simona Halep a avut nevoie de 47 de minute sa treaca de primul tur de la US Open. Erakovic a abandonat la scorul de 6-2, 3-0 pentru numarul 2 mondial.

Pentru Simona Halep, acest debut intr-un turneu de Grand Slam este o premiera. La conferinta de presa de dupa meci, Halep a declarat ca nu i s-a mai intamplat sa aiba parte de un debut atat de usor. Halep a surprins apoi, declarand ca nu are niciun fel de asteptare de la acest turneu.

"Este pentru prima data cand am inceput bine un turneu de Grand Slam. Am avut un meci bun, cred ca am jucat destul de agresiv, am servit bine, am returnat bine. A fost un meci bun din partea mea, am jucat cu incredere si nu am lasat-o pe Erakovic sa isi faca jocul."

"Dupa Wimbledon m-am odihnit pentru o perioada destul de lunga si m-am dus la Toronto fara sa ma astept la ceva anume. In Cincinnati nu m-am gandit ca trebuie sa joc finala sau semifinala, pentru ca puteam spune ca sunt obosita dupa Toronto. Am jucat bine si am venit aici cu multa incredere. Chiar simt jocul, dar inca nu am mari asteptari de la acest turneu"

"Eu joc mai bine cand simt putina presiune, pentru ca sunt concentrata. Acum sunt undeva la mijloc, simt si presiune, dar nu am mari asteptari, ma simt grozav, mult mai bine decat m-am simtit la alte turnee de Grand Slam.", a declarat Simona Halep.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies