Tenis

GALERIE FOTO Emma Răducanu, out de la Roma! A abandonat în setul secund al meciului cu Bianca Andreescu

Duelul dintre sportivele cu origini românești s-a încheiat prematur, când Bianca Andreescu era la conducere.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Mai 2022, 20:38
Data actualizarii: Marti 10 Mai 2022, 20:54

Jucătoarea britanică Emma Răducanu, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 10, a abandonat, marţi, meciul cu sportiva canadiană Bianca Andreescu, locul 90 WTA, din manşa I a turneului de categorie WTA 1.000 de la Roma.

Emma Răducanu s-a retras de pe teren în timpul meciului cu Bianca Andreescu

Aşteptatul joc dintre sportivele cu origini româneşti, câştigătoare la US Open, a durat numai aproximativ o oră. Răducanu, 19 ani, jucătoare cu mamă chineză şi tată român, s-a retras de pe teren, la scorul de 2-6, 1-2.

După 35 de minute de joc, la scorul de 2-5, Emma Răducanu a solicitat asistenţă medicală, din cauza unor dureri la spate. Meciul a fost întrerupt aproximativ şapte minute, sportiva britanică având nevoie de tratament la vestiare.

Ea a revenit de la vestiare şi a mai jucat trei ghemuri, în care doar a servit şi nu a alergat la mingile venite din partea cealaltă a fileului.

După ce şi-a pierdut serviciul la scorul de 1-1, în setul al doilea, Răducanu a anunţat arbitrul de scaun că nu va mai continua partida.

În turul al doilea, Andreescu, 21 de ani, jucătoare cu părinţi români, va evolua cu sportiva spaniolă Sara Sorribes Tormo, locul 37 WTA.

News.ro

 

Urmărește a doua ediție a emisiunii Poveștile Sport.ro, cu Andru Nenciu, în care invitatul de marcă a fost Andrei Pavel, cel mai bun tenismen al României în noul secol. 

Modifică setările cookies