"E frumoasa Halep?" Reactia geniala a unuia dintre cei mai cunoscuti barbati din lume, intrebat daca vrea sa se casatoreasca

"E frumoasa Halep?" Reactia geniala a unuia dintre cei mai cunoscuti barbati din lume, intrebat daca vrea sa se casatoreasca

E burlac, e cunoscut in toata lumea si vrea s-o cunoasca pe Simona Halep.

Chiar inainte sa intre pe teren la Singapore in Turneul Campioanelor, Simona Halep a aflat ca unul dintre cei mai cunoscuti barbati din lume a intrebat de ea.

Felix Baumgartner, singurul om din lume care s-a aruncat din stratosfera, a glumit astazi intr-o conferinta de presa, intrebat daca vrea sa se casatoreasca.

"De ce, imi faci o oferta?", a glumit acesta in fata presei, dupa care, intrebat fiind daca a auzit de Simona Halep, acesta a reactionat spectaculos: "Halep... e frumoasa? S-o aduceti aici, s-o cunoastem, ca vreau sa ma insor", a glumit acesta.

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Sport Protv, intrebat de Mihaela Radulescu "Ai spus ca esti genul care isi calculeaza fiecare pas. Acesta este motivul pentru care nu te-ai insurat?", acesta a raspuns: "Ti-am zis ca nu fac lucruri riscante..."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies