DARREN CAHILL SE INTOARCE IN ECHIPA SIMONEI HALEP! Anuntul oficial al campioanei de la Wimbledon

DARREN CAHILL SE INTOARCE IN ECHIPA SIMONEI HALEP! Anuntul oficial al campioanei de la Wimbledon

Simona Halep are o veste uriasa! Darren Cahill se intoarce in echipa ei! 

"Chiar daca ai fost departe de noi anul acesta, simt ca ne-ai ajutat la fiecare pas. Abia astept sa te intorci in sezonul urmator", a anuntat Simona Halep pe Instagram. 

"Am niste vesti importante pentru voi. Dupa un an fara el in echipa mea, sunt fericita sa anunta ca Darren Cahill se intoarce langa mine din sezonul urmator. D, data trecuta te-am omorat, iar acum vreau sa te omor din nou. Abia astept sa terminam ce am inceput. Ne vedem curand", a anuntat Simona Halep.

Darren Cahill este omul alaturi de care Simona Halep a devenit campioana de Grand Slam pentru prima data in cariera si a ajuns pe primul loc in topul WTA. Antrenorul australian si-a luat un an de pauza pentru a fi alaturi de familia sa. El a anuntat deja ca de anul viitor ar vrea sa revina si sa faca parte din echipa Simonei Halep. Acum cei doi s-au inteles oficial in privinta unei noi colaborari. 

Simona Halep mai are un singur turneu mare de jucat in acest an: Turneul Campioanelor de la Shenzen. Pana atunci, Simona e inscrisa la turneele de la Wuhan si Beijing. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Clotilde Armand, mandată de Consiliul Local Sector 1 să ceară în justiție rezilierea contractului cu Romprest
BRAT
Modifică setările cookies