FOTO Ce pre-sezon? Monica Niculescu nu doar joacă, ci și câștigă de sărbători: românca a încheiat anul cu un nou trofeu

Tenis Ce pre-sezon? Monica Niculescu nu doar joacă, ci și câștigă de sărbători: românca a încheiat anul cu un nou trofeu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Decembrie 2021, 09:48
Data actualizarii: Luni 20 Decembrie 2021, 09:53

Monica Niculescu a încheiat sezonul 2021 cu un trofeu câștigat la Limoges, alături de Vera Zvonareva. 

În timp ce majoritatea românilor se pregătesc de sărbătorile de iarnă, Monica Niculescu a încheiat anul cu un trofeu câștigat la Limoges. Sportiva din România s-a impus, alături de Vera Zvonareva în proba de dublu a competiției din Franța, adjudecându-și câte 160 de puncte WTA șu un cec în valoare de 4840 de euro.

În ultimul act, Monica Niculescu și Vera Zvonaerva le-au învins pe Estelle Cascino și Jessika Ponchet, scor 6-4, 6-4. Victoria a fost un soi de răzbunare după ce, cu o săptămână mai devreme, Niculescu și Zvonareva pierdeau în finala întrecerii WTA 125k de la Angers. 

Monica Niculescu și Vera Zvonareva au câștigat turneul de la Limoges


Actualmente, Monica Niculescu ocupă locul 38 WTA în clasamentul de dublu, cu două poziții în spatele celei mai bine clasate jucătoare din țara noastră, Raluca Olaru. 

România a avut două reprezentante în finalele de la Limoges, Ana Bogdan cedând în ultimul act al competiției individuale în fața belgiencei Alison Van Uytvanck, scor 2-6, 5-7. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!