Care sunt turneele la care au confirmat participarea Nadal si Federer in 2011!

Rafa Nadal Roger Federer Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2010, 09:00
Data actualizarii: Luni 27 Decembrie 2010, 18:31

Rafael Nadal si Roger Federer, numerele 1 si 2 mondial, au facut publice, prin intermediul paginilor web personale, calendarul turneelor la care vor participa in anul 2011, scrie Marca.

Potrivit sursei citate, in calendarul lui Nadal surprinzator este faptul ca spaniolul va reveni la Barcelona, turneu pe zgura la care a renuntat in 2010, in timp ce la elvetian se remarca absenta acestuia, pentru al doilea an consecutiv, de la turneul de la Monte Carlo.

Dupa o vacanta petrecuta la Manacor (Insulele Baleare), Nadal isi pregateste deja revenirea pe terenul de tenis, care se va produce la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi (31 decembrie 2010-1 ianuarie 2011).

Sezonul oficial va debuta pentru Nadal cu turneul de la Doha, a carui finala a pierdut-o anul acesta in fata rusului Nicolai Davidenko.

De cealalta parte, Federer a anuntat ca va participa si el la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, dupa care va debuta in sezonul oficial la Doha, la fel ca Nadal. Va urma apoi Open-ul Australiei, unde elvetianul trebuie sa-si apere titlul cucerit in 2010 in fata lui Andy Murray.

Ambii jucatori au in program participarea la toate cele patru turnee de Grand Slam ale anului (Australian Open, Wimbledon, Roland Garros si US Open).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!