"Ati uitat ceva!" Moment FABULOS cu Simona Halep si Nadia Comaneci pe cea mai mare arena de tenis din lume! VIDEO
10 2015 10:54

"Ati uitat ceva!" Moment FABULOS cu Simona Halep si Nadia Comaneci pe cea mai mare arena de tenis din lume! VIDEO

Simona Halep s-a calificat in semifinale la US Open dupa o victorie fenomenala cu Victoria Azarenka. Click aici pentru detalii! 

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie, Israel - Romania! Marti, 27 martie, Romania - Suedia!

La meciul Simonei Halep a asistat si Nadia Comaneci, una din cele mai mari admiratoare ale Simonei. Nadia a promis ca merge pe stadion si s-a tinut de cuvant. A stat chiar in loja rezervata Simonei de pe Arthur Ashe Arena, cea mai mare arena de tenis din lume!

Acolo au fost si sute de romani, care i-au facut din nou galerie Simonei. Intrebata despre galeria ei, Simona a raspuns. "Este uimitor, ma simt ca acasa peste tot pe unde merg. Ei tipa numele meu, aud mereu Simona, va multumesc mult de tot! Imi da putere si va astept si la runda urmatoare", le-a transmis Simona.

Reporterul ESPN a anuntat prezenta Nadiei in loja Simonei si a enumerat medaliile de aur ale romancei de la Olimpiada. "Ati uitat ceva: 10-le perfect!", a tinut Simona sa completeze, moment care a smuls ropote de aplauze din tribuna.

"Iti multumesc ca ai venit, Nadia! A fost grozav sa am o mare campioana alaturi de mine, sper ca ti-a placut meciul, a fost dur, dar a fost o zi buna pentru noi toti", a spus Simona pe teren. 

 

Cheering for Simona Halep

Posted by Nadia Comaneci on Wednesday, September 9, 2015

"Simona lupta tot timpul!" 


Nadia spune ca e impresionanta cu spiritul de lupta al Simonei, spirit care i-a adus supranumele de "Fighter girl". 


"Am reusit sa ajung la acest meci care a foarte frumos si foarte greu in acelasi timp, ea a dominat primul set absolut, si imi place tot timpul cand lupta pana la sfarsit si revine si isi arata dominarea. Voi fi prezenta si la semifinale, stau de pe o zi pe alta", a declarat Nadia Comaneci.

"Ea a fost cea care si-a purtat noroc, ea a jucat efectiv. Este foarte talentata si foarte ambitioasa", a mai spus Nadia. 5 comentarii
 • 10 2015
  dan dorin SUPER HALEP!!!!!!!!!!!! SUPER ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!...
 • 10 2015
  sportix Astea sint momentele de glorie pe care le viseaza orice sportiv,un monument al gimnasticii feminine,aplauda si incurajeaza un nou star al tenisului mondial,unde,in templul de la New York! si amandoua sint ROMANCE! Momente istorice pentru sportul romanesc,un10 pentru Romania,emotionant!!!!!!!!!!!!!...
 • 10 2015
  name Vorbiti in romana in plm de panarame...
 • 10 2015
  eu Marketing de prost gust......
 • 10 2015
  Nole+Djokovic Ce bine arata Nadia!...
 • 10 2015
  del+vechio o fi de la margarina...
BRAT