Tenis

"Asta e noroc, nu e altceva!" Dezvaluirile primului antrenor al Simonei Halep despre cum a reusit sa ajunta in topul mondial

Norocul a jucat un rol urias in cariera Simonei Halep, crede primul ei antrenor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Octombrie 2015, 17:36
Data actualizarii: Miercuri 21 Octombrie 2015, 17:37

Ioan Stan, primul antrenor al Simonei Halep, sustine ca Simona Halep a profitat in ultimii ani si de noroc, insa calitatile ei au tinut-o sus in topul mondial WTA.

"Daca se va reface total, este posibil orice, dar Turneul Campioanelor este o competitie extrem de grea pentru ca este sfarsit de an si s-a acumulat foarte multa oboseala. Eu cred ca daca (n.r. - Simona) va prinde o forma buna si daca va avea noroc, va face o figura frumoasa"

"Simona este urmarita de noroc peste tot. Are noroc pentru ca ori pica pe un culoar bun in turnee, ori are adversar puternic - dar acesta abandoneaza si trece mai departe, ori, acum, Serena a iesit din top si ea ajunge pe primul loc. Asta este noroc, nu este altceva. si ca sa dau un citat din Caragiale: "Norocul e putin si lumea e multa". Cam asa e cu ea".

"La capacitatile fizice si la accidentarile pe care le-a avut in ultima vreme, este greu sa stai acolo sus. Doar fizicul ii va spune ei daca este locul 1 sau nu. Este foarte frumos ca Simona este cea mai buna din lume in absenta Serenei. A mai fost o tenismena care a fost numarul 1 mondial si n-a castigat nimic. E ca Wozniacki", a declarat Ioan Stan, primul antrenor al Simonei Halep, in Ring.

Modifică setările cookies