Bogdan Hofbauer Tenis

"Ar fi fost prea frumos! Ar trebui sa schimbam imnul!" Bogdan Hofbauer dupa infrangerea dureroasa a Simonei

Simona Halep a pierdut pentru a 2-a oara in cariera finala de Roland Garros.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Iunie 2017, 18:37
Data actualizarii: Sambata 10 Iunie 2017, 18:43

Pe langa alte iluzii, infrangerea Simonei Halep de la Roland Garros ne creeaza si iluzia ca „Ar fi fost prea frumos”, cartea scrisa in urma cu 4 decenii de Ioan Chirila, este, de fapt, prima pagina a unui ziar de maine. Pentru ca sirul infrangerilor din finalele Cupei Davis ale Romaniei lui Nastase si Tiriac se continua tragic cu episodul de azi.

Si ce frumos ar fi fost ca Halep sa castige cupa cea mare intr-un turneu in care i-au iesit toate, dar, iata, „toate” nu inseamna si „totul”! Simona insa a pierdut si ne da totul peste cap.

Ne vine sa schimbam si imnul, si in loc de „Acum ori niciodata” sa spunem simplu, pesimist si sinucigas: „Niciodata!” „Always say never” poate deveni maxima acestei tari care a fost atat de des aproape de Paradis, dar mai mereu s-a trezit fara viza la frontiera cu fericirea absoluta.

Victoria lui Halep era si mai frumoasa pentru ca putea fi impartita. Ea isi lua gloria, rezultatul si banii. Noi ii furam foamea de succes, incapatanarea si, pentru o zi, laudele – ca si cum noi am fi fost pe Arena Centrala de la Roland Garros. Ca si cum noi am fi inghitit praful de zgura...

Citeste continuarea pe Hoffi.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!