Simona Halep Adrian Ungur Marius Copil Tenis Tenis

Aparitie rara a Simonei! Halep, petrecere in club alaturi de Marius Copil si Adrian Ungur! Cum s-a imbracat: FOTO

Simona Halep, finalista Turneului Campioanelor si locul 3 in clasamentul mondial WTA, isi va petrece sarbatorile tot pe terenul de tenis. Tanara sportiva se pregateste sa plece in China, acolo unde va incepe noul an competitional. Pana sa ia drumul Asiei indepartate, Simona se bucura insa de ultimele zile libere.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Decembrie 2014, 09:32
Data actualizarii: Luni 22 Decembrie 2014, 16:22

Simona Halep profita de ultimele zile libere inaintea revenirii in circuitul WTA. Tanara sportiva se pregateste de plecarea in China, acolo unde va incepe noul an si de unde va zbura direct in Australia, pentru primul Grand Slam din 2015.

Dupa ce s-a antrenat din greu la munte, intr-un cantonament organizat la Poiana Brasov, Simona Halep s-a relaxat cateva zile alaturi de prieteni si apropiati. Simona nu a ratat nici sansa unei mici petreceri in club, aceasta dand curs invitatiei tenismenilor Marius Copil (24 de ani) si Adrian Ungur (29 de ani). Cei trei, alaturi si de fosta jucatoare Iulia Moldovan si de Cosmin Hodor, directorul turneului Bucharest Nastase-Tiriac Trophy, si-au aniversat un prieten comun intr-un club "de fite" bucurestean.Dupa iesirea in oras, dar si dupa alte cateva ore de odihna, Simona Halep a dat curs si invitatiei noului presedinte Klaus Iohannis, aceasta asistand la investirea in functie a noului sef de stat.

FOTO: Facebook

Modifică setările cookies