Andreea Mitu a pierdut finala de la ITF Curtea de Arges in fata lui Miriam Bulgaru
Duminica 01 Iulie 2018, 21:42

Andreea Mitu a pierdut finala de la ITF Curtea de Arges in fata lui Miriam Bulgaru

Andreea Mitu, in varsta de 26 de ani, a fost foarte aproape sa castige prima ei finala de cand a devenit mama. 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Mitu a jucat finala ITF de la Curtea de Arges, "Inedit Open Tour", turneu dotat cu premii in valoare totala de 15.000 de dolari. Fosta jucatoare din Top 100 a dat piept in finala cu o alta romanca, Miriam Bulgaru, 437 WTA, favorita 2, aceasta fiind prima intalnire directa dintre cele doua.

Scorul a fost 6-4, 7-5 pentru Miriam Bulgaru, un scor meritat pentru sportiva noastra, vestea buna pentru Mitu fiind ca de luni Andreea va reveni in clasamentul WTA, care nu mai avea clasament de cand a decis sa se concentreze pe viata personala.

Ea este calificata si in finala de dublu din judetul Arges, acolo unde face pereche alaturi de Elizabeth Mandlik, din Statele Unite ale Americii. Cele doua vor juca in fata italiencelor Anna Turati si Bianca Turati. Mandlik este fata fostei mari jucatoare Hana Mandlikova - fosta 3 WTA, 4 titluri de Mare Slem la simplu.

Mitu va participa saptamana viitoare la un nou turneu ITF de 15.000 de dolari, in Focsani.Avertizare ANM: temperaturile scad cu până la zece grade în următoarele zile