Alessia Alesya Kafelnikova modelling Yevgheny Kafelnikov Tenis

GALERIE FOTO Alesya, fiica unui fost lider mondial din tenis, era considerată anorexică pentru modelling, dar acum are o carieră impresionantă

Fiica lui Yevgheny Kafelnikov (48 de ani), dublu campion în turneele de Grand Slam, a devenit faimoasă în modelling.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 10:34
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 11:17

Alesya Kafelnikova (23 de ani, 1,76 m) e pasionată de hipism din copilărie, de când tatăl ei, celebrul campion rus - fost lider mondial, i-a dăruit de ziua ei un cal. Alessia a studiat în Moscova, apoi a plecat în Anglia, la o școală privată, și a început să facă pași pe podiumul prezentărilor de modă. 

A semnat cu celebra companie Elite Models, pe o perioadă de cinci ani, dar pentru că era prea slabă, șefii agenției de fotomodele i-au stipulat în contract o clauză importantă. Alesya era obligată să se îngrașe, cu 5 kilograme, pentru că era considerată anorexică.

Alesya Kafelnikova a prezentat pentru Louis Vuitton și Victoria's Secret

Rusoaica s-a ținut de cuvânt, iar contractele i-au bătut constant la ușă. A prezentat pentru case celebre de modă precum Louis Vuitton, dar marele său vis a fost să urce pe podium pentru Victoria's Secret. Și-a atins obiectivul și și-a continuat cariera în modelling.

Alesya are 570.000 de urmăritori pe Instagram și postează des fotografii menite să arate că duce, oarecum, mai departe ștafeta sportivă predată de tatăl său. Doar ca hobby. Mai joacă din când în când tenis, merge constant la sală și nu și își mai întreține pasiunea pentru hipism.

Yevgheni Kafelnikov a câștigat Roland Garros și Australian Open

Yevgheny Kafelnikov e dublu campion de Grand Slam. Rusul născut în Soci, orașul gazdă al Jocurilor Olimpice de iarnă din 2014, s-a impus la Roland Garros în 1996 și la Australian Open în 1999. 

Medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Sydney, fostul sportiv rus a mai ajuns de două în semifinalele turneului de la US Open (1999 și 2001) și o dată în sferturile de la Wimbledon (1995).  Ultimul meci în circuitul ATP l-a jucat la St.Petersburg, în 2003.

  • 23 de milioane de dolari a câștigat Yevgheny Kafelnikov din tenis
  • 26 de titluri ATP a cucerit în carieră Kefelnikov
  • 609/306 e raportul victorii/eșecuri din ATP
  • 3 mai 1999 e ziua în care Kafelnikov a devenit lider mondial
Modifică setările cookies