14 mil euro avere, un garaj de lux fabulos, locul 5 mondial, 14 trofee si cel mai mare miliardar roman in spate. Cum arata cariera Simonei Halep in ziua in care implineste 25 de ani

14 mil euro avere, un garaj de lux fabulos, locul 5 mondial, 14 trofee si cel mai mare miliardar roman in spate. Cum arata cariera Simonei Halep in ziua in care implineste 25 de ani

Dortmund - Real Madrid e azi, de la 21:45, la ProTV | Steaua - Villarreal este joi, la 20:00, la ProTV

Simona Halep implineste astazi 25 de ani. Numarul 5 mondial se lupta pentru trofeul de la Wuhan, dupa ce a trecut in turul secund de Irina Begu. www.sport.ro va prezinta cateva dintre bornele atinse de Simona pana acum in cariera.

Clasament mondial

Numarul 2 mondial a fost varful de cariera pentru Simona Halep. In prezent, aceasta se afla pe locul 5, insa are incredere ca va putea reveni in top 3 si, de ce nu, chiar pe primul loc.

"Simt ca totul este posibil acum. Cred ca toata lumea are sansa sa castige un turneu mare si sa urce pe primul loc. Ai sansa daca si crezi in ea. Eu am inceput sa cred tot mai mult. E mult mai simplu sa ai incredere in tine cand vezi ca Serena nu mai e acolo, castigand toate turneele", a declarat Simona Halep la Wuhan.

Trofee

Pentru Halep, 2016 a fost un an cu probleme, dar si cu trofee. A cucerit turneele de la Madrid, Bucuresti si Montreal, dar a renuntat la Rio 2016 si nici acum nu a reusit sa castige un turneu de Grand Slam.

In cariera sa, Halep a mai cucerit trofeele de la Shenzhen, Dubai, Indian Wells, Doha, Nurnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova si Sofia, evoluand in finale la Toronto, Cincinnati, Roland Garros si Madrid (2014)

Avere

14.2 milioane de dolari este averea stransa de Simona Halep din premii in toata cariera sa. Numai in acest an, Halep a reusit sa obtina 3.1 milioane de dolari, potrivit WTA.

Garaj

Simona Halep se lauda cu un garaj de lux. Are o masina primita ca premiu, la Stuttgart, pentru ca in total pretul masinilor sale sa se ridice la 550.000 euro.

Campioana din Romania detine un Mercedes GLE 450 AMG, Mercedes CLS AMG, Porsche 911 Carrera S, Porsche Panamera si un Range Rover.

Echipa

Antrenata de Darren Cahill, unul dintre cei mai apreciati antrenori de tenis din lume, Simona Halep are parte si de sustinerea lui Ion Tiriac, cel mai bogat roman in acest moment, cu o avere de 1.12 miliarde de dolari (potrivit Forbes), dar si de cea a Virginiei Ruzici, ultima finalista a Romaniei intr-un turneu de Mare Slam si cea mai mare jucatoare inaintea Simonei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noapte de coșmar pentru călătorii unui tren: Au rămas în câmp, fără curent, apă sau mâncare. Încă sunt acolo
BRAT
Modifică setările cookies