VIDEO A-ME-TI-TOR | Incep Mondiale, avem emotii! Romania, ele sunt eroinele tale! Hai sa le cunoastem:

Suntem cu voi
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Octombrie 2015, 17:32
Data actualizarii: Joi 22 Octombrie 2015, 17:49

In octombrie, totul se invarte in jurul lor, in jurul fetelor lui Bellu si Bitang. Mondialele de la Glasgow incep vineri 23 octombrie si se incheie pe 1 noiembrie! #suntemcuvoi

Diana Bulimar, Larisa Iordache, Anamaria Ocolisan, Laura Jurca, Andreea Iridon, Silvia Zarzu si Andreea Munteanu (rezerva) sunt fetele care merg la Glasgow sa duca tricolorul pe podium.

Peste 600 de sportivi din 91 de tari vor participa la Campionatele Mondiale de gimnastica de la Glasgow, din luna octombrie, in urma carora se vor stabili echipele si sportivii calificati la Jocurile Olimpice din 2016.

Primele opt clasate in calificarile pe echipe, la feminin si masculin, vor obtine calificarea directa la JO de la Rio, din 2016, in timp ce echipele clasate pe locurile 9-16 vor concura pentru ultimele patru locuri disponibile la JO, in aprilie 2016.

De asemenea, medaliatii la individual-compus vor obtine calificarea directa la JO, daca echipele tarilor lor nu s-au calificat deja.

Mondialele incep maine, 23 octombrie si se incheie pe 1 noiembrie. www.suntemcuvoi.ro, site-ul oficial al fetelor lui Bellu si Bitang, publica si primele imagini cu medaliile. Asa arata :)

 
 
 

În octombrie, totul se învârte în jurul lor. România, cunoaște-ți eroinele! #suntemcuvoiSHARE să ne știe toată Planeta!

Posted by Lotul Feminin de Gimnastica al Romaniei on Tuesday, October 20, 2015
 
 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!