#Suntemcuvoi | Diana Bulimar e "Gogoasa", Larisa Iordache e "Boo". Cum sunt alintate fetele din lotul national de gimnastica

#Suntemcuvoi | Diana Bulimar e "Gogoasa", Larisa Iordache e "Boo". Cum sunt alintate fetele din lotul national de gimnastica

Intra si tu pe www.suntemcuvoi.ro si sustine-le pe fetele noastre la CE de la Montpellier, 17-19 aprilie!

Au mai ramas sapte zile pana la Campionatele Europene de la Montpellier si fetele abia asteapta sa inceapa competitia.

In cele mai multe cazuri sunt Didina, Gogoasa", povesteste Diana Bulimar, in timp ce Silvia Zarzu este alintata "Zarzut sau Opt mic dragut." Andreea Munteanu este "Munti", iar Laura Jurca e Laurica. Singura care nu are inca un nume de alint este Andreea Iridon. :)

Marea absenta de la Campionatele Europene, Larisa Iordache, este poreclita de colege "Lari" sau "Pici." Insa cea mai buna prietena a ei, Diana Bulimar, are un nume special pentru Larisa. "Didi imi spune Boo. Boo, fantomita mea", povesteste gimnasta zambind.

Intra pe www.suntemcuvoi.ro si fii la curent cu toate vestile de la Izvorani si Montpellier! Si noi #suntemcuvoi, fetelor! Hai cu mesajele de sustinere!

Stiai ca avem 3 de Andreea in Lot? Andreea Munteanu, Andreea Iridon si Silvia Andreea Zarzu. Cum le spunem, cum le deosebim? Complicat? Deloc.

Am vorbit cu fetele si am aflat numele lor de alint. Da PLAY.

 

Știai că avem 3 de Andreea în Lot? Andreea Munteanu, Andreea Iridon și Silvia Andreea Zarzu. Cum le spunem, cum le...

Posted by Lotul Feminin de Gimnastica al Romaniei on Thursday, April 9, 2015
VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies