Mesajul Nadiei dupa ce Romania nu s-a calificat direct la JO! Ce le cere romanilor sa faca pe Facebook: #rasturnammentalitatea

Mesajul Nadiei dupa ce Romania nu s-a calificat direct la JO! Ce le cere romanilor sa faca pe Facebook: #rasturnammentalitatea

Romania nu s-a calificat direct la Olimpiada, dar fetele mai au o sansa. In aprilie, anul viitor, vor concura din nou pentru cele pentru 4 locuri ramase disponibile. Nadia a reactionat si ea pe Facebook!

Romania are 2 fete ramase in competitie la Mondiale, cea de individual compus. Larisa Iordache si Laura Jurca vor concura joi. Ele s-au clasat pe locurile 15, respectiv 21. Echipa Romaniei s-a clasat pe locul al 13-lea si stie cu cine se intrece in aprilie anul viitor pentru calificarea olimpica. Dacă SUA, Rusia, Marea Britanie, China, Italia, Japonia, Canada si Olanda s-au calificat direct, echipa noastră va concura alaturi de Brazilia, Franta, Belgia, Germania, Australia, Korea si Elvetia pentru 4 locuri ramase disponibile.

Nadia le cere romanilor sa isi "rastoarne" poza de profil pe Facebook pentru a schimba profil de Romania: sa schimbam mentalitatea romaneasca in care suntem toti hateri cand pierd ai nostri si suntem toti patrioti cand castiga.

Rastoarna-ti si tu poza de profil de pe Facebook cu hashtagul #rasturnammentalitatea si #suntemcuvoi si hai sa le sustinem pe fetele de la gimnastica oricum! Intra aici sa vezi cum poti anula" DEZASTRUL" :) si hai si tu cu poza schimbata!

 

Am pus poza invers pentru a face o schimbareEchipa de gimnastica fete a Romaniei nu s-a calificat in finala la...

Posted by Nadia Comaneci on Saturday, October 24, 2015
VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, despre problema deceselor invocată de Vlad Voiculescu. ”Îi cer public lui Dan Barna să ne spună dacă știa”
BRAT
Modifică setările cookies