Suntem cu voi

Mesajul Nadiei dupa ce Romania nu s-a calificat direct la JO! Ce le cere romanilor sa faca pe Facebook: #rasturnammentalitatea

Romania nu s-a calificat direct la Olimpiada, dar fetele mai au o sansa. In aprilie, anul viitor, vor concura din nou pentru cele pentru 4 locuri ramase disponibile. Nadia a reactionat si ea pe Facebook!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Octombrie 2015, 11:05
Data actualizarii: Duminica 25 Octombrie 2015, 11:40

Romania are 2 fete ramase in competitie la Mondiale, cea de individual compus. Larisa Iordache si Laura Jurca vor concura joi. Ele s-au clasat pe locurile 15, respectiv 21. Echipa Romaniei s-a clasat pe locul al 13-lea si stie cu cine se intrece in aprilie anul viitor pentru calificarea olimpica. Dacă SUA, Rusia, Marea Britanie, China, Italia, Japonia, Canada si Olanda s-au calificat direct, echipa noastră va concura alaturi de Brazilia, Franta, Belgia, Germania, Australia, Korea si Elvetia pentru 4 locuri ramase disponibile.

Nadia le cere romanilor sa isi "rastoarne" poza de profil pe Facebook pentru a schimba profil de Romania: sa schimbam mentalitatea romaneasca in care suntem toti hateri cand pierd ai nostri si suntem toti patrioti cand castiga.

Rastoarna-ti si tu poza de profil de pe Facebook cu hashtagul #rasturnammentalitatea si #suntemcuvoi si hai sa le sustinem pe fetele de la gimnastica oricum! Intra aici sa vezi cum poti anula" DEZASTRUL" :) si hai si tu cu poza schimbata!

 

Am pus poza invers pentru a face o schimbareEchipa de gimnastica fete a Romaniei nu s-a calificat in finala la...

Posted by Nadia Comaneci on Saturday, October 24, 2015
Modifică setările cookies