Stranieri

„O operă de artă!” Presa din Italia îl laudă pe Răzvan Marin după pasa decisivă în victoria lui Cagliari cu Sassuolo 

Cagliari și Sassuolo s-au întâlnit în etapa cu numărul 33 din Serie A, 1-0. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 15:30
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 15:32

Meciul i-a pus față în față pe fotbaliștii români din Serie A, Răzvan Marin (25 ani) și Vlad Chiricheș, însă mijlocașul român a fost cel care s-a bucurat la final. Marin a pasat decisiv pentru singurul gol al partidei, din minutul 42, marcat de Deiola, gol care a valorat puncte importante pentru Cagliari în contextul luptei pentru salvarea de la retrogradare. 

Răzvan Marin a fost lăudat de jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport 

Fotbalistul naționalei și-a confirmat încă o dată statutul de unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Cagliari. Cei de la Gazzetta dello Sport au analizat prestația lui Răzvan Marin, având doar cuvinte de laudă la adresa mijlocașului. Mai mult, jurnaliștii au numit centrarea românului ca fiind „o operă de artă”. 

Nota 7.5 a primit-o fotbalistul român, numit „fenomenal” de italieni, care nu s-au rezumat doar la asta. 

„Partidă de nivel internațional. A fost peste tot pe teren. L-a anulat pe Maxime Lopez. Centrarea sa de la gol este o operă de artă, a avut în plus o pasă excepțională pentru Joao Pedro”, au punctat italienii. 

Cagliari se află pe locul 17 din 20 în clasamentul din Serie A, având 38 de puncte obținute în 33 de meciuri jucate. Echipa lui Răzvan Marin se află pe prima poziție deasupra liniei retrogradabile, la șase puncte distanță de Venezia, care are însă un meci în minus. 

  • 14 milioane de euro este cota lui Răzvan Marin conform Transfermarkt. 
  • 32 de meciuri a jucat fotbalistul român în acest sezon pentru Cagliari, având un gol și șase assist-uri. 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies