Stranieri

„Când faci 1 contra 1 cu Ronaldo, valorează de 10 ori mai mult decât un meci din Liga 1” Drăgușin, apărat de un UEFAntastic

Radu Drăgușin a revenit la naționala U21. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 12:16
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 12:23

Cu toate că a refuzat ultima convocare națională U21, motivând că dorește să se pregătească pentru a se impune la echipa de club, Florin Bratu l-a convocat pe Radu Drăgușin pentru amicalul cu Italia U21, de pe 16 noiembrie, de la 18:30.

Selecționerul naționalei mici a justificat că fundașul Sampdoriei nu este titular pentru că nu este integralist la echipa de club, însă Florin Lovin îl contrazice pe Bratu și este de părere că un an de antrenament la Juventus, fosta formație a lui Drăgușin, îl ajută mai mult pe un jucător decât meciurile din Liga 1.

Mai sunt jucători care chiar dacă nu joacă în cupele europene joacă în campionate tare. Mă gândeam la Drăgușin. Numai să te antrenezi la Juventus un an, din punctul meu de vedere, câștigi cât joci 50 de meciuri în Liga 1. Numai să te antrenezi cu jucătorii ăia la antrenament, când faci 1 contra 1 cu Ronaldo și Dybala, valorează de 10 ori mai mult decât un meci din Liga 1. 

Acești jucători trebuie să arate experiența acumulată în campionatele tari și să dovedească. Într-o echipă, dacă nu funcționează un jucator sau doi, îi poți suplini, dar dacă nu funcționează cinci, atunci apar problemele mari!”, a declarat Florin Lovin la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Rădoi: „Drăgușin are foarte mare noroc”

Inclusiv Mirel Rădoi a vorbit despre situația lui Drăgușin la conferința de presă premergătoare meciului cu Islanda.

E clar că s-au discutat tot felul de lucruri despre el după ce a fost convocat și nu a jucat. Este un jucător de perspectivă, tânăr, care are foarte mare noroc pentru că la vârsta asta, pe poziția lui, cu fizicul pe care îl are, să se antrenze zi de zi cu jucători cu asemenea experiență, să vezi săptămânal jucători de talie mondială, să îi vezi live, cum activează și cum procedează pe acea poziție, cred că e un avantaj pentru el”, a declarat Mirel Rădoi.

Modifică setările cookies