Stranieri

Vlad Dragomir este supranumit "noul Toni Kroos" de englezi: "Este viitorul lui Arsenal! Clasa sa e evidenta!"

Englezii de la The Sun au incercat sa descopere cine este Vlad Dragomir, pustiul roman care impresioneaza la echipa sub de 23 de ani a lui Arsenal.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Septembrie 2016, 18:04
Data actualizarii: Marti 20 Septembrie 2016, 19:51

Ajuns la Arsenal cand avea doar 16 ani pentru 100.000 de lire, "o suma semnificativa pentru un jucator de varsta lui", Vlad Dragomir continua sa atraga atentia englezilor cu evolutiile sale si progresul sau de la echipa de juniori a lui Arsenal.

Cei de la The Sun au scris un material astazi despre Dragomir, spunand ca a fost unul dintre putinele semne pozitive din meciul echipei Under 21, invinsa categoric cu 5-0 de Everton U23 intr-un meci care a avut loc luni.

"Vlad Dragomir: Cine este pustiul-minune roman al lui Arsenal considerat noul Toni Kross?" scriu cei de la The Sun inainte sa-i faca prezentarea lui Vlad Dragomir.

Stil de joc

Englezii scriu despre Dragomir ca este "un stangaci cu o abilitate distinctiva de a gasi spatii in ofensiva si are o viziune impresionanta pentru pase decisive. Spre deosebire de Mesut Ozil, Dragomir munceste din greu fara minge si isi oboseste adversarii, oferindu-le foarte putin timp de gandire cand au mingea.

In meciul cu Everton, clasa sa a fost evidenta cand a primit o minge in flancul drept, a intrat in centru cu mingea la piciorul stang si a trimis o pasa aproape perfecta insa atacantul nu a gasit plasa.

Daca efortul depus sigur nu va trece neobservat, Dragomir cu siguranta spera sa-si imbunatateasca finalizarea odata cu experienta acumulata" scriu englezii.

Dragomir s-a antrenat deja in mai multe randuri cu prima echipa, insa sansele de a debuta langa Alexis Sanchez sau Ozil sunt deocamdata mici. In englezii scriu ca "Dragomir este vazut ca un proiect pentru Arsenal si este de asteptat sa fie imprumutat in urmatorii 2 ani".

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies