VIDEO Stadion nou pentru Mircea Lucescu! Zenit se muta pe o arena OZN de 1 miliard de euro: "Castigam 10 puncte in plus!" 

VIDEO Stadion nou pentru Mircea Lucescu! Zenit se muta pe o arena OZN de 1 miliard de euro: "Castigam 10 puncte in plus!" 

Mircea Lucescu va beneficia din decembrie de o arena noua la Zenit. 

Rusii construiesc arene noi pentru Cupa Mondiala din 2018, iar Zenit se va bucura de un stadion nou, care a costat aproximativ 1 miliard de euro si va fi gata in luna decembrie. Mircea Lucescu sustine ca noul stadion o va ajuta pe Zenit sa castige cel putin 10 puncte in plus in fiecare sezon. In prezent, Zenit este egala cu Spartak pe primul loc in Rusia, ambele cu cate 25 de puncte.

"Asteptam sa se inaugureze stadionul si lucrurile se vor schimba complet. Va fi o arena la fel ca cea de la Donetk, dar si cum au alte forte din Rusia si atunci lucrurile se vor schimba radical.

Stadionul nou iti da un avantaj mare. Cel putin 10 puncte pe an le poti castiga numai pentru ca ai suporterii aproape, pentru ca presiunea pe adversari este fantastica, e cu totul altceva. Noi am pierdut patru puncte acasa acum, dar incerc sa tin capul sus”, a mai spus Lucescu la Digi.

O alta cauza a faptului ca Zenit nu este la nivelul la care se asteapa multa lume este legata de lotul de jucatori.

”Acum jucam un alt tip de fotbal. Am pierdut trei jucatori importanti, care duceau echipa in spate. Este vorba despre Garay, care a plecat la Valencia, Hulk, care s-a dus in China, dar si Danny, care este accidentat si care va reveni in martie, aprilie. De aceea a trebuit sa schimbam stilul de joc”, a mai adaugat Lucescu la ”Digi Sport Matinal”.

Zenitul lui Mircea Lucescu se poate muta din luna decembrie pe arena cu o capacitate de 68.000 de locuri. Stadionul din Sankt Petersburg va fi testat si la Cupa Confederatiilor din 2017, atunci cand va gazdui atat meciul de deschidere, cat si finala.

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vicepreședinte PNL: ”Voi solicita premierului Florin Cîțu demiterea de urgență a ministrului Sănătății”
BRAT
Modifică setările cookies