Stranieri

VESTEA care il face pe Dan Petrescu sa viseze! Chelsea poate ramane din nou fara antrenor! Cum poate primi SANSA VIETII:

Chelsea nu mai e un vis chiar atat de indepartat pentru antrenorul roman, mai ales ca incepe sa aiba culoar liber spre trupa lui Abramovic.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Martie 2012, 07:31
Data actualizarii: Luni 05 Martie 2012, 07:34

Di Matteo a fost deja criticat de legenda lui Chelsea, Gianluca Vialli, care a spus ca i se pare foarte ciudat ca antrenorul principal a plecat, iar asistentul a ramas interimar. Di Matteo fusese deja timp de 6 luni somer pana sa-l aduca Villas-Boas la Chelsea.

"Jucatorii nu-l suportau pe AVB din cauza arogantei lui. Dar il plac pe Roberto chiar si mai putin. E prea sigur pe el si s-ar putea uni impotriva lui si, dupa o serie de rezultate slabe, va fi la fel de rau pentru el, daca nu si mai rau. E un dezastru. Pur si simplu jucatorii nu au un antrenor. Nu e nimeni care sa preia controlul la antrenamente", spune o sursa in The Sun.

Astfel, Di Matteo poate fi dat afara in 3-4 meciuri sau daca echipa lui e eliminata din Liga. Acestea ar putea fi conditiile in care Dan Petrescu poate fi chemat la Chelsea sa demonstreze ce poate inainte sa fie adus Jose Mourinho sau Pep Guardiola in aceasta vara. Mai mult, daca Petrescu salveaza echipa lui Abramovici, poate ramane definitiv la echipa.

Englezii de la Daily Mail scriu ca, pana acum, Villas-Boas l-a costat pe Abramovici 1milion de euro pe meci, iar 15 milioane a scos din buzunar numai sa-l aduca de la Porto. Dat afara de la Chelsea, Villas-Boas va ajunge aproape sigur la Inter, mai scriu englezii.

Dan Petrescu are toate motivele sa viseze chiar daca nu va ajunge acum la Chelsea. Presa din Anglia il critica pe Abramovici dupa ce Andre Villas-Boas a devenit al 7-lea fost manager din era Abramovici la Chelsea. Iar venirea lui Petrescu ar fi privira cu ochi buni de fanii londonezilor, romanul de la Kuban fiind in continuare popular dupa ce a jucat multi ani la Chelsea.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies