Varianta SOC pentru Chiriches! Trecut pe linie moarta de Tottenham, fundasul e dorit in Golf: "Vreau sa joace langa Szukala"

Varianta SOC pentru Chiriches! Trecut pe linie moarta de Tottenham, fundasul e dorit in Golf: "Vreau sa joace langa Szukala"

Boloni a fost prezentat astazi in functia de antrenor al lui Al Ittihad. Acesta i-a luat locul lui Victor Piturca si ii va antrena pe Sanmartean si Szukala (DETALII AICI).

"Merg intr-un loc special si ma asteapta o munca dificila. Am acceptat lucrurile si ma inham la treaba. Sigur ca am vorbit cu Victor Piturca inainte.

Ma asteapta o munca dificila, delicata, dar cunosc zona. Am semnat doar pe un an, asa cum am facut-o la echipele pe care le-am pregatit in Golf.

Mi s-a prezentat un proiect, dar si un altul cu cinci zerouri si cu doua cifre in fata. Mie nu trebuie sa-mi impui obiective, pentru ca eu vrea sau castig oricum campionat. Ramane de vazut daca sunt conditii pentru asa ceva, nu vreau sa-mi fac iluzii. Ca sa iei campionatul, si conducerea trebuie sa munceasca.

Meseria de antrenor e o meserie grea. Insa peste tot pe unde am lucrat  mi-am propus sa obtin maximum posibil, sa munceasc bine si sa fiu multumit. Vom vedea acum ce se va intampla", a spus Loti Boloni pentru SportNews.

Antrenorul a vorbit si despre Sanmartean si Szukala, fostii jucatori ai Stelei, dar si despre una dintre mutarile pentru care va insista - cea a lui Vlad Chiriches.

"Miercuri ajung in Italia, unde se afla echipa in cantonament, undeva langa Milano. Trebuie sa cunosc grupul. Am inteles ca sefii vor sa aduca jucatori noi, dar nu stiu daca straini sau localnici.

Pe Sanmartean il cunosc de cand eram selectioner, iar el lucra la Bistrita. Excela la tehnica, dar era putin deficitar la capitolul fizic. A avut insa o cariera frumoasa.

Mi-as dori sa-l transfer pe Vlad Chiriches, sa joace din nou in centrul apararii cu Lukasz Szukala, ca la Steaua. Totusi, trebuie sa vad intai lotul de jucatori. Daca cei din conducere vor titlul, trebuie sa aducem insa jucatori de valoare", a mai spus Boloni.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tătaru: ”Prelungirea stării de alertă, după 15 iulie, aproape iminentă”
BRAT