"S-a intors!" Pantilimon a semnat cu un nume URIAS din Anglia
Marti 03 Iulie 2018, 10:08

"S-a intors!" Pantilimon a semnat cu un nume URIAS din Anglia

Costel Pantilimon si-a gasit in sfarsit locul in Anglia!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Nottingham Forest a anuntat transferul sau definitiv de la Watford. Imprumutat in prima parte a lui 2018 pe City Ground, Pantilimon a impresionat si i-a convins pe sefii clubului sa faca toate eforturile pentru a-l transfera definitiv. Desi acum cateva zile mutarea parea greu de realizat, acum discutiile au dus in directia pe care si-au dorit-o toate partile implicate. Clubul din Nottingham a anuntat oficial semnarea contractului.
 

Pantilimon a jucat 13 meciuri pentru Forest de la inceputul anului. Cu transferul romanului, managerul Aitor Karanka ajunge la 8 achizitii in aceasta vara. Forest isi propune sa promoveze la finalul sezonului. Forest e dubla castigatoare a Cupei Campionilor Europeni, in '79 si '80.

Inainte sa ajunga la Forest, Panti jucase numai 16 meciuri in 2 ani pentru Watford si Deportivo La Coruna.Efectele creșterii salariului minim brut cu 150 de lei, de la 1 ianuarie. Avertismentul analiștilor