Anunt de ULTIMA ORA in Anglia! Transfer DEFINITIV pentru Costel Pantilimon: "Fundatia perfecta pentru o echipa!"
Vineri 18 Mai 2018, 10:09

Anunt de ULTIMA ORA in Anglia! Transfer DEFINITIV pentru Costel Pantilimon: "Fundatia perfecta pentru o echipa!"

Costel Pantilimon isi continua cariera in Anglia. 

Bucurati-va de fotbal! Spartak - PAOK, marti 14 august de la 20.30, in direct la Pro X!

Bucurati-va de fotbal! FCSB - Hajduk Split, joi 15 august de la 21.30, in direct la Pro TV!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia SPORT.RO pentru telefoane Android si iPhone!

Pantilimon nu mai este dorit la Watford, care l-a imprumutat toamna trecuta la Deportivo la Coruna. In Spania, Pantilimon a aparat doar 6 meciuri, iar apoi a plecat la Nottingham Forest in liga a doua engleza.

Se pare ca Pantilimon si-a gasit in sfarsit locul, iar acum fosta campioana a Europei vrea sa-l transfere definitiv. Dupa ce s-a salvat de la retrogradare, echipa antrenata de Aitor Karanka promite restructurari masive, iar Pantilimon e privit ca fundatia pentru noua echipa.


"Costel Pantilimon are o prezenta fizica impunatoare. In plus, nu tace niciodata. E o figura impozanta in poarta si punctul ideal de pornire. Fundatia perfecta pentru orice echipa"
, spune Kenny Burns, legenda clubului.


"Clubul promite un proiect serios, sunt entuziasmat de vestile venite din partea conducerii. Vrem sa aducem chiar si 10 jucatori daca vom reusi", a spus Karanka.

El a subliniat importanta transferurilor definitive pentru Lee Tomlin (Cardiff), Costel Pantilimon (Watford) si Jack Colback (Newcastle),, potrivit nottinghampost.com.

13 meciuri a aparat Pantilimon pentru Nottingham Forest. Prefectul Capitalei nu a transmis ordinul de intervenție Parchetului Militar, deși a fost cerut