"Va asteptati sau fiu Messi sau Ronaldo?" Vezi la ora 20:00 pe cine ataca dur George Florescu!

Autor: Sport.ro
Vineri 05 Martie 2010, 14:20

Numarul 10 de la nationala lui Razvan Lucescu a tinut sa raspunda celor care l-au facut "praf" dupa amicalul cu Israel.

Vezi primul gol dat de Stefan Radu la Lazio, ora 20:00 la PRO TV

Dupa rezultatul rusinos, din amicalul cu Israel, Razvan Lucescu a fost criticat pentru selectia facuta. "Are nevoie de 5-6 observatori de incredere, care sa ii dea sfaturi bune, in ceea ce priveste jucatorii selectionati", a declarat Cornel Dinu dupa meci.

Oficialul din Stefan cel Mare a catalogat prestatia lui George Florescu drept "comica", spunand ca evolutia sa din teren nu a avut nicio legatura cu numarul de pe tricou.

Dinu nu a fost singurul contestatar al mijlocasului de la Mityland. Gica Popescu spune ca meciul contra Israelului a fost cel mai slab din ultima perioada si trage un semnal de alarma pentru viitor.

"In ultimele minute ale meciului m-a luat somnul. Am asistat la unul dintre cele mai slabe jocuri ale nationalei din ultimii ani. M-a surprins atitudinea jucatorilor, au fost multi debutanti de la care ma asteptam la mai mult, insa m-am inselat. A fost o rusine ce s-a intimplat, n-am vazut nimic pozitiv. Au aratat indiferenta, e chiar nesimtire ce au facut jucatorii nostri aseara", a spus Gica Popescu.

Si Victor Becali a contestat selectia lui Razvan Lucescu. Impresarul spune ca rezultatul este ingrijorator, dar mai trist este jocul echipei.

"La Belgrad nu a fost un meci pierdut, ci o catastrofa. Razvan Lucescu are un mare merit prin faptul ca e deschis cu presa si si-a primit rasplata, prin faptul ca nu a fost pus la zid dupa catastrofa de la Belgrad. Dar avem nevoie de rezultate, nu de seductie. Piturca era antipatic, dar ne-a calificat. L-am omorat pentru ca am facut egal cu Franta, cu Italia. Si ce jucam acum? Nu facem doua pase! Am transformat echipa nationala in laborator de experimente", a declarat Victor Becali.

Ploile abundente au făcut prăpăd în țară. 49 de localități din 18 județe, grav afectate
BRAT
Modifică setările cookies