Fanii au huiduit nationala! Noul nr. 10 transmite: "Sa se civilizeze! Eu vin dintr-o tara civilizata!"

Autor: Sport.ro
Joi 04 Martie 2010, 05:09

ROMANIA 0-2 ISRAEL | El este noul numar 10 de la nationala. Cel putin cat timp Mutu si Tanase lipsesc. George Florescu a debutat in echipa lui Razvan, dar nu a scapat de critici: "Prestatia lui a fost comica", l-a caracterizat dinamovistul Dinu.

George Florescu, numarul 9 in Danemarca, a jucat cu 10 pe spate in Romania 0-2 Israel. La primul sau meci fanii l-au huiduit, pe el si pe intreaga echipa.

"Imi pare rau ca nu am reusit sa castigam la debutul meu. Mi-am dorit sa marchez, am si avut doua suturi, primul a fost periculos, din pacate nu am dat gol. Nu eu am cerut numarul zece. Mi-a fost dat cand s-au impartit tricourile, dar nu pot sa spun ca a fost o presiune suplimentara, am dat tot ce puteam sa dam si eu, si toata lumea”

George Florescu nu e de acord cu injuriile venite din tribune si spune ca in Danemarca nu exista asa ceva:

"Publicul trebuie sa se civilizeze putin, eu vin dintr-o tara mai civilizata decat Romania, acolo nu sunt fluierati jucatorii sau oficialii la final. Publicul trebuie sa sustina echipa pentru ca am dat totul in meci, poate ca e important si ca nu am niciun meci in liga I. Am jucat doar pe afara si de aceea am fost surprins sa aud injuraturi la final, mai ales ca stiam ca la Timisoara e un public mai civilizat.", a declarat George Florescu.
 

Care a fost cel mai slab jucator al nationalei? (21633 voturi)
 
Noul numar 10, George Florescu
37.55%
8124 voturi
 
Mihaita Nesu
28.71%
6211 voturi
 
Maftei
1702 voturi
 
Banel Nicolita
10.92%
2362 voturi
 
Ciprian Marica
14.95%
3234 voturi
Cer noros, averse, vânt puternic şi descărcări electrice în Capitală, până duminică seara
BRAT
Modifică setările cookies