"Unde sa ma duc? Intra rusii si in Romania!" Lucescu, DISPERAT! Sahtior poate sa DISPARA din cauza razboiului

"Unde sa ma duc? Intra rusii si in Romania!" Lucescu, DISPERAT! Sahtior poate sa DISPARA din cauza razboiului

Mircea Lucescu anunta din nou ca nu vrea sa plece de la Sahtior, in ciuda conditiilor dificile din Ucraina. 

Lucescu se teme ca Sahtior o sa dispara daca va pleca din club vara viitoare. Exilati la Lvov, cei de la Sahtior au sanse mari sa piarda titlul fiind in acest moment la 7 puncte in spatele liderului Dinamo Kiev.

Rusii pot ataca oricand, chiar si in Romania, e previziunea sumbra a lui Lucescu.

"Poate se supara rusii si intra in Ucraina! Mai are vreo importanta contractul? Mai sta cineva? Si eu ce fac? Unde ma duc? Acasa? Intra rusii si in Romania!", a declarat Lucescu in Gazeta Sporturilor.

"La inceputul anului trecut jucam inca la Donetk, pe stadionul nostru. Cine se gandea ca totul se rastoarna, ca se modifica radical si atat de violent? De aceea nu-mi fac planuri, proiecte de viitor. Ce ne da Dumnezeu! Legat de contract... Cu acel gentlemen's agreement e imposibil sa nu fie prelungit. Pot foarte usor sa continuu sau pot sa ma opresc. Insa nu ma duc in alta parte pentru a-mi fi mai bine.

Nu abandonez Sahtiorul intr-o situatie delicata pentru propriul interes. Nu ma mai gandesc la interesul meu. N-o fac acum, la varsta mea, n-am facut-o nici cand eram tanar. Vreau sa salvez Sahtiorul! Ma lupt ca excelenta sa imagine internationala sa ramana vie. Nu vreau ca acest club sa dispara din cauza razboiului", a mai declarat Lucescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies