Un jucator de la Barcelona il DISTRUGE pe Chivu! Nu mai poate fi ZEU la Istanbul! Transferul dupa care ramane fara 10 milioane de euro

Autor: Sport.ro
Vineri 08 Iunie 2012, 10:13
Un jucator de la Barcelona il DISTRUGE pe Chivu! Nu mai poate fi ZEU la Istanbul! Transferul dupa care ramane fara 10 milioane de euro

Viitorul lui Chivu se decide in aceasta saptamana. Romanul spune ca n-a auzit de oferta de la Galatasaray, chiar daca s-a intalnit cu Terim la Istanbul pentru a discuta despre transfer.

Turcii scriu ca sefii Cim Bom s-au saturat sa mai astepte raspunsul lui Chivu. Au schimbat lista prioritatilor si nu mai au de gand sa negocieze cu fundasul roman. Daca nu e de acord cu ultima oferta primita, Chivu ramane fara cele 10 milioane promise de Galata in 3 ani.

Terim vrea jucatori de clasa pentru Champions League. A facut o oferta pentru jucatorul Barcelonei, Ibrahim Afellay, pe care il asteapta la Istanbul sa fie vedeta in Liga.

Sabah scrie ca 'Imparatul' asteapta un semnal pozitiv din partea Barcei, fiind dispus chiar sa renunte la Chivu pentru a salva din banii care urmau a fi investiti in contractul sau.

Afellay vrea si el in jur de 3 milioane pe an, scriu turcii, care anunta ca olandezul e esential pentru proiectul lui Terim in sezonul viitor.

Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT