Ultimele informatii despre revenirea lui Keseru la Steaua! Reactia jucatorului cand a fost intrebat daca pleaca din Qatar

Ultimele informatii despre revenirea lui Keseru la Steaua! Reactia jucatorului cand a fost intrebat daca pleaca din Qatar

Claudiu Keseru e golgeter la arabi, insa tentatia Champions League nu se compara cu nimic. Nici macar cu milioanele seicilor care vor neaparat sa-l pastreze pentru titlu.

Keseru e impresionat de ceea ce a gasit in Qatar. Viata in desert inseamna bani multi si lux maxim. Chiar si in aceste conditii, lui Keseru ii e dor de Steaua. Le-a spus-o tuturor celor care l-au intrebat daca revine sau nu din Qatar dupa numai jumatate de sezon.

"M-a sunat cineva sa-mi spuna ca si-ar dori sa vin inapoi la Steaua. Am raspuns ca nu se pune problema sa nu-mi doresc, daca e posibil. Mi-as dori sa ma intorc, dar din pacate nu tot timpul obtinem ceea ce vrem. Viata in Qatar e total diferita fata de cea din Romania.

Acolo totul e exagerat si dus la extrem, cladirile sunt luxoase peste tot, masinile de lux trec asa cum trec pe la noi Daciile. Ma uitam si ma intrebam daca mi se intampla mie toate astea. Acum 10 ani era un hotel, desert si apa, iar acum sunt sute de cladiri. Sfideaza logica, fac tot ce e iesit din comun", a spus Keseru pentru PRO TV.

 

La actiunea #13pentru13 ,organizata pe stadionul Fc Bihor, 13 copii din Oradea mi-au adresat 13 intrebari. Au fost intrebari sincere la care m-am straduit sa le raspund si sa le fac pe plac. O sa fac un serial. Astazi episodul 1: Despre Steaua.

Posted by Claudiu Keşerü on Saturday, June 27, 2015


 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies