Ultima prima pagina de Gazzetta dello Sport din cariera lui Mutu: "Beat la ambasada Indiei, a facut scandal si a cerut viza!" 

Ultima prima pagina de Gazzetta dello Sport din cariera lui Mutu: "Beat la ambasada Indiei, a facut scandal si a cerut viza!" 

In urma cu 11 ani, cel mai bun strain din campionatul italieni, ovationat de toti, azi prinde prima pagina cu un ultim scandal. 

Mutu va rata debutul pentru Pune City, in fata echipei lui Del Piero, Delhi Dynamos, de astazi, dupa ce a intampinat probleme la ambasada Indiei din Bucuresti.

Ziarul italian Gazzetta dello Sport publica astazi in deschiderea site-ului un articol despre ultimul scandal in care Mutu a fost implicat, chiar la ambasa Indiei din Capitala.

Articolul, semnat de Gabriel Safta, angajat al departamentului de comunicare al Federatiei Romane de Fotbal, precizeaza ca "duelul dintre Mutu si Del Piero din campionatul Indiei nu va mai avea loc."

"Atacantul roman, care a semnat un contract pe 3 luni cu Pune City, dupa ce a trecut cu brio examenul medical, trebuia sa debuteze in campionatul din India in fata lui Delhi Dynamos. Acesta nu a mai ajuns in India, din cauza unor probleme cu alcoolul."

"Mutu s-a prezentat la ambasada Indiei din Bucuresti complet beat. Cum formatilatile au intarziat, acesta a amenintat personalul ambasadei. Actele nu au fost eliberate.", scrie Gazzetta dello Sport.

Vezi AICI reactia lui Adrian Mutu dupa ce a aflat despre articolul din Gazzetta

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Parlamentul dezbate bugetul de stat. Când va primi votul final
BRAT

Modifică setările cookies