Transferul lui Bogdan Stancu este blocat! Echipa care vrea sa il cumpere a fost reclamata la FIFA: "Este un transfer ilegal, semnase deja cu noi!"

Autor: Sport.ro
Joi 11 Iulie 2013, 17:20

	Transferul lui Bogdan Stancu este blocat! Echipa care vrea sa il cumpere a fost reclamata la FIFA: "Este un transfer ilegal, semnase deja cu noi!"

Sambata 21:00 LIVE pe Sport.ro si Voyo - Borussia Dortmund - Bursaspor

Bursaspor incearca sa finalizeze transferul lui Bogdan Stancu pana la inceperea campionatului, insa turcii au probleme mai mari pe cap.

Acestia au fost reclamati la FIFA de Enyimba, o echipa din Nigeria, care spune ca Bursaspor i-a furat un jucator.

Henry, un atacant de 21 de ani, semnase un contract de un an cu Enyimba insa turcii l-au atras cu o prima consistenta asa ca tanarul nigerian nu a ezitat sa semneze si cu echipa din Turcia.

"Cu noi a semnat a contract pe un an, avem documentele semnat. Il asteptam sa se intoarca la club. A fost un soc foarte mare pentru noi sa aflam ca a mai semnat cu o echipa", a spus Farriel Allaputa, purtatorul de cuvant al clubului.

Nici presedintele nigerienilor nu a fost mai intelegator, acesta declarand ca va merge la FIFA: "Este o incalcare clara a regulilor, este inacceptabil si am depus deja o cerere la FIFA pentru a rezolva acest caz", a spus Felix Aug Anyas.

Daca va fi gasita vinovata, Bursaspor va primi interdictie de transferuri pe o perioada de cel putin 1 an.

Procurorul general nu crede că este posibil să i se interzică Sorinei să plece din țară
BRAT