Transferul lui Bogdan Stancu este blocat! Echipa care vrea sa il cumpere a fost reclamata la FIFA: "Este un transfer ilegal, semnase deja cu noi!"

Autor: Sport.ro
Joi 11 Iulie 2013, 17:20

	Transferul lui Bogdan Stancu este blocat! Echipa care vrea sa il cumpere a fost reclamata la FIFA: "Este un transfer ilegal, semnase deja cu noi!"

Sambata 21:00 LIVE pe Sport.ro si Voyo - Borussia Dortmund - Bursaspor

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Bursaspor incearca sa finalizeze transferul lui Bogdan Stancu pana la inceperea campionatului, insa turcii au probleme mai mari pe cap.

Acestia au fost reclamati la FIFA de Enyimba, o echipa din Nigeria, care spune ca Bursaspor i-a furat un jucator.

Henry, un atacant de 21 de ani, semnase un contract de un an cu Enyimba insa turcii l-au atras cu o prima consistenta asa ca tanarul nigerian nu a ezitat sa semneze si cu echipa din Turcia.

"Cu noi a semnat a contract pe un an, avem documentele semnat. Il asteptam sa se intoarca la club. A fost un soc foarte mare pentru noi sa aflam ca a mai semnat cu o echipa", a spus Farriel Allaputa, purtatorul de cuvant al clubului.

Nici presedintele nigerienilor nu a fost mai intelegator, acesta declarand ca va merge la FIFA: "Este o incalcare clara a regulilor, este inacceptabil si am depus deja o cerere la FIFA pentru a rezolva acest caz", a spus Felix Aug Anyas.

Daca va fi gasita vinovata, Bursaspor va primi interdictie de transferuri pe o perioada de cel putin 1 an.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:
Toader lucrează la o nouă OUG prin care vrea să modifice iar codurile penale
BRAT